Saját Otthon Projekt

Fényképtartó 2.– Csináld magad!

Fényképtartó 2.– Csináld magad!

2012. 04. 18. Diamia8
A két hetes pihenő után végre elérkezett az idő, hogy bemutassam Nektek az elkészült fényképtartónkat:
 
IMG_5114k
 
Valahol ott ért véget az előző bejegyzésem, hogy hosszas fűrészelgetés és ragasztgatás követően összeállt a 9 darab hálós keret:
 
 
Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy minden keretre ragasztunk még 2 darab 1 cm széles fenyőlécet. Ettől jobban eláll a faltól és így mutatósabb lesz. Ráadásul a csipeszeket is könnyebb a dróthálóra csíptetni.
 
A léceket én daraboltam méretre a a férjemtől lestett technikával. Azt azért megállapítottam, hogy van még mit gyakorolnom. Még szerencse, hogy nem látszik:
 
 
Menet közben rájöttem, hogy a keretek színe jobban megy a világos falszínhez és máshova helyeztük át a tervet. Mivel túlzsúfolni sem szerettük volna a falat, így hatra redukáltuk a keretek számát. A maradék háromnak még keressük a helyét.
 
Végül kétoldalas ragasztóval rögzítettük az egészet a falra. Ezt a megoldást mindenkinek ajánlom, mert ha már megunjuk, vagy máshova szeretnénk helyezni, akkor utána sem kell nézegetni a lyukakat.
 
Ilyen az első keret felhelyezve:
 
 
 
Itt már az összes:
 
 
Távolról:
 
 
 
 
 
Szerencsésen lezárult az a projektünk is. Jelen esetben is megállapíthatom, hogy szép dolog megálmodni valamit, de a kivitelezés általában mindig tovább tart és macerásabb a tervezetnél.
 
Szerintetek megérte?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr614458822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása