Saját Otthon Projekt

Csipesz csapat hajrá!

Csipesz csapat hajrá!

2012. 06. 07. Diamia8

Rengeteg mini csipeszt rendeltem a fényképtartónkhoz, mert ezzel rögzíthetem a hálóra a képeket.  A csipeszek natúr színűek és szerettem volna feldobni egy kicsit.

A legújabb mánia a dekortapasz, mert egyszerűen és gyorsan lehet vele bármit dekorálni. Megnéztem a kínálatát és gondolatban már ki is választottam 3-4 félét. Ekkor azonban beugrott, hogy van nekem itthon egy csomó akril festékem és kétféle festékfilcem, így inkább ezt a költséghatékonyabb megoldást készítettem el:

IMG_5690

IMG_5692.JPG

Hozzávalók: facsipeszek, akril festékek, festékfilc tetszőleges színekben

IMG_5667k.jpg

IMG_5677k.jpg

 

Az elkészítésük roppant egyszerű:

Akril festékes változat: Kétszer kell a csipeszeket lefesteni, hogy a szín elég intenzív legyen. Mindkétszer hagyjunk száradási időt. Száradás után fekete festékfilccel lehet egyenként tovább dekorálni.

Festékfilces változat: Az arany színűvel megfestettem a csipeszeket és száradás után feketével pöttyöket és csíkokat applikáltam rájuk.

Ilyenek lettek közelebbről:

IMG_5738.JPG

IMG_5737.JPG

IMG_5742.JPG

IMG_5688.JPG

IMG_5740.JPG

IMG_5741.JPG

IMG_5743.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr684570759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása