Saját Otthon Projekt

Kedvenc helyek: Bálint Ágnes Emlékház

Kedvenc helyek: Bálint Ágnes Emlékház

2013. 10. 10. Diamia8

Múlt vasárnap éppen futni voltam és észrevettem, hogy elfelejtettem magammal kulcsot vinni. Rögtön a férjem és a kislányom felé vettem az irányt és pont a Bálint Ágnes Emlékház előtt találkoztunk.

Már 2 éve lakunk Vecsésen, de eddig valahogy soha sem jött össze, hogy meg tudjuk látogatni. Akkor és ott azonban pont szerencsénk volt, mert minden hónap első vasárnapján van nyitva. Sokan mondják és én is így tartom, hogy nincsenek véletlenek!

A kertben csupa-csupa gyönyörű játék várja a kisgyermekes családokat, szinte egy egész napot el lehet itt tölteni. Bent, a földszinten az írónő életébe pillanthatunk bele, míg fent régi játékokból csodálatos gyűjteményt tekinthetünk meg.

Egyetlen egy kis probléma merült fel, hogy nem volt nálam igazi fényképező és a telefonom sajnos nem a legszebb képeket készíti. Azért fogadjátok szeretettel és látogassatok el Ti is az Emlékházba:

  • Régebben mindig is ilyen házról álmodtam:

IMAG0119

IMAG0117

1

IMAG0126

IMAG0122

  • Belül is teljesen autentikus:

IMAG0140

IMAG0134

IMAG0132

IMAG0168

  • Nekem a konyha a kedvencem:

IMAG0150

IMAG0152

A tetőtérben pedig olyan régi játékokat láttunk, amelyeket azelőtt el sem tudtunk képzelni: fürdőszobák működő mosdókkal, állatkert, boltok, autók és babák minden mennyiségben.

Még több információt itt találtok: http://www.balintagnes.hu/emlekhaz2.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6612572291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása