Saját Otthon Projekt

Meglepetés az ablakban

Meglepetés az ablakban

2013. 11. 25. Diamia8

Az utóbbi időben annyi helyen láttam a dekortapasz karácsonyfát, hogy egyik nap gondoltam meglepem a kislányom egy ilyen ablakdísszel.

Azért ablakdíszre gondoltam, mert nem mertem a falra felragasztani. Tartottam tőle, hogy nyomot hagy a falon vagy nem ragad rá olyan tartósan.  Ez azonban fényképezés szempontjából nem volt túl jó ötlet. Hiszen ha leengedem a redőnyt, akkor vakuval kell fényképeznem. Ha nem engedem le, akkor pedig nem látszik annyira a fa.

Azért próbálkoztam:

IMG_1809

 

IMG_1799

Nem rajzoltam fel előre, csak fejben nagyjából kitaláltam a fenyő alakját. Vágtam ki dekortapaszból gyertyákat az ágakra:

IMG_1800

Karácsonyfadíszként masnikat vágtam 2 háromszög alakból. Ez tűnt ugyanis a legegyszerűbbnek:

IMG_1810

Tetejére rögtönzött csillag került:

IMG_1804

Hazaérkezésekor a kislányom pedig nagyon örült a meglepetésnek és egész este nézegette.

Nekem körülbelül 10 percig tartott az egész mű megalkotása. Nagyobb gyerekekkel pedig már együtt lehet alkotni. Ki kapott kedvet hozzá?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9612572571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása