Saját Otthon Projekt

Új vezényszó: rendszerezzünk!

Új vezényszó: rendszerezzünk!

2014. 03. 18. Diamia8

Most, hogy már szinte az összes bútort beszereztük a gyerekszobai gardróbon kívül új elhatározásom született: indulhat a rendszerezés!

Ehhez már rendeltem is pár dolgot a Vivre.hu-ról:

1. Cipőtároló a gardróbba:

A gardrób felső polcán tárolom az éppen szezonon kívüli cipőimet. Eddig csak úgy a saját dobozukban vagy magukba hevertek a polcon. Ezt roppant csúnyának találtam és így megrendeltem az alábbi 2 átlátszó tárolódobozt:

  IMG_2213

IMG_2208

Szerencsére kicsi a lábam, így 2 pár magassarkú cipő elfér egy tárolóban:

IMG_2211

2. Fehér színű gyerekfogasok az előszobába:

A mi kabátjaink fehér, fából készült fogasokon lógtak a kezdetektől. Ekkor azonban még nem gondoltunk arra, hogy a gyerkőc kabátjainak is be kellene ugyanilyeneket szerezni. Így halálra idegesített a sokféle méretű és színű műanyag vállfa.

Most elérkezett az idő, hogy végre neki is ugyanilyen fehérek legyenek. Ugye, hogy így mutatnak igazán jól?

IMG_2200

IMG_2205

IMG_2201

Természetesen itt nem fogok megállni! Minden hónapban újabb és újabb tárolót fogok beszerezni és a végén rend lesz az egész lakásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3612572667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása