Saját Otthon Projekt

Gyerekszoba másik fele Dala pacival kiegészülve

Gyerekszoba másik fele Dala pacival kiegészülve

2014. 04. 15. Diamia8

A Stuva gardrób bemutatása után még adós vagyok a gyerekszoba másik felének jelenlegi állapotával. Azért jelenlegi, mert még 2 polc felfúrásával elmaradtunk. Amivel pedig egyszer elmaradunk, az általában nálunk még sokáig függőben marad.

A legnagyobb változás, hogy kikerült az ágy mellől az a szörnyű szekrény és maradt ott egy nagy üres tér. Nagyon zavaró volt, mert belépve pont oda néz legelőször a tekintetünk. Így kénytelen voltam valamit SOS kitalálni és végül az ágy melletti könyvtároló szekrény került a sarokba:

 IMG_2480

IMG_2483

A kislányomnak a legnagyobb meglepetés pedig a Dala lovacska volt . Már régóta szerettem volna, de annyira drága volt vagy nem szállítottak Magyarországra. Végül most is az IKEA oldotta meg a problémát, mert valahogy lett a kínálatukba teljesen elfogadható áron. A kislányom annyira imádja, hogy ölelgeti és esténként le kell rakni az ágya mellé. A Dala ló vigyázza ugyanis az álmát:

IMG_2488

IMG_2485

Végre a LEGO tárlódobozok is méltó helyre kerültek és sok-sok apró lovacskát és egyéb kütyüt rejtenek:

IMG_2494

IMG_2492

Az ágyon természetesen lovas takaró van:

IMG_2495

IMG_2498

Ugye milyen csajszis lett a kis birodalma?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1312572693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása