Saját Otthon Projekt

Helyzetjelentés az erkélyünkről

Helyzetjelentés az erkélyünkről

2014. 05. 09. Diamia8

A jó idő és a Férjem szorgos keze megtette hatását az erkélyünkön, mert a múlt hónapban elültetett növénykéink szépen növekedtek. Lassan igazi kis hangulatos oázissá válik, ahol öröm esténként  ücsörögni:

IMG_2645

A fűszernövények /petrezselyem, menta és bazsalikom/ elfoglalták kicsiny kis kaspójukat és a megfelelő gondolkodást meghálálva növekednek:

IMG_2649

IMG_2656

A muskátli nem a kedvencem, de a citrom muskátlit a csodálatos illata és igénytelensége miatt kedvelem. Sajnos a tél nagyon megviselte a babéromat, de szerencsére túlélte a megrázkódtatást és már elkezdte hozni a friss hajtásokat:

IMG_2651

Mint a fenti képen láthatjátok sikerült végre balkon paradicsomot is vásárolnom. A három picikét majd még a helyére kell ültetnünk és remélem, hogy sikerül is róluk pár szem paradicsomot szüretelnünk:

IMG_2650

Nem gondoltam volna még kora tavasszal, hogy az olajfánk ennyire jól fogja magát nálunk érezni. Most láttam ekkora fát az IKEA kínálatában, de horror összeért. Egy fa 9.990 Ft volt és a mini változata is 3.990 Ft. Ezek után el sem merem mondani, hogy a vecsési kertészetben 2.800 Ft-ért vettük. Szerintetek hoz majd virágot?

IMG_2643

A levendulák pedig már lassan virágozni fognak a Greenbo cserepekben:

IMG_2652

IMG_2653

A legjobban azt szeretem, ha kijövök akkor nyugalom van és valamelyik növény finom illata terjeng a levegőben. Tavasszal az erkély a kedvenc helyem!

IMG_2655

IMG_2654

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5512572719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása