Saját Otthon Projekt

Rendszerezzünk: levelek sorakozó

Rendszerezzünk: levelek sorakozó

2014. 09. 24. Diamia8

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor rengeteg levelet és csekket kaptunk postán. Mi ugyanis nem fizetünk egy számlát sem csekken és a legtöbbet elektronikusan is kapjuk.

Most mondhatnám, hogy környezetvédelmi megfontolásból döntöttünk így, de ez nem fedné a valóságot. A prózai ok pedig, hogy utálok a Postán sorban állni, várni egy csomót és ezzel töltenem az értékes időmet.

Ettől függetlenül vannak elitéznivaló papírok és egyéb levelek, amiket kultúrált formában kellene tárolnunk a konyhában. Hiszen ha egyszerűen odaállítom a papírokat a kis pingvinem mellé, akkor az rendetlenséget eredményez. A rendetlenség pedig komoly ellenségem, folyton küzdünk egymással, de azért is én vagyok az erősebb. :)

Gondoltam rendelek egy levéltartót és lefestem. Minél egyszerűbb a forma és a szín, annál jobb. Tudom, hogy most mindenki antikol és öregít, mert ez a trendi, de tőlem egy picit távol áll. A fekete színt pedig azért választottam, mert most ez tökéletesen illeszkedik a konyha update utáni dizájnhoz:

IMG_4031

IMG_4037

Hozzávalók:

  • akril festék
  • natúr levéltartó
  • ecset
  • lakk

IMG_3993

IMG_3995

Elkészítése:

1. Nem túl bonyolult feladat, mert csak 2 rétegben kell felkenni az egész felületre a fekete festéket. Így néz ki két réteg után:

IMG_4018

2. Nagyon matt volt és rossz tapintású és ezért még kapott egy réteg lakkot is. Most szépen csillog és sima a felülete, de fényképezni szinte lehetetlen:

IMG_4028

Mindent összevetve nagyon boldog vagyok, mert végre a konyhapulton is rend van. Ugye mennyit számít egy kis rendszerezés?

IMG_4033

Ti hogyan rendszerezitek a leveleket?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1812572805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása