Saját Otthon Projekt

A ház, amely minden szegletében játékos

A ház, amely minden szegletében játékos

2014. 12. 16. Diamia8

Az újépítésű ház tulajdonosai, Sabine és Jurriann egy tágas belvárosi lakást cseréltek egy gyöngyörű tartományban található vidéki házra. A hollandiai Eelderwolde-ban található, 287 m2-es házat saját maguk építették és így saját maguk igényeire tudták alakítani azt.

A költözést egy picit sem bánták meg, mert a legközelebbi város csak 6 km-re van innen és ezt az utat gyakran kerékpárral teszik meg. A természet közelsége, a nyugalom számukra azonban megfizethetetlen.

Beköltözéskor még aggódtak, hogy mit fognak kezdeni ekkora térrel. Ahogy azonban helyiségről-helyiségre birtokba vették a házat, úgy kaptak funkciókat a helyiségek és töltötték meg élettel az óriási házat. A földszinten található a konyha és a nappali, mert itt töltik a legtöbb időt és Sabine imád főzni. Az emeleten találhatóak a gyerekszobák, a szülői háló és a vendégszobák.

Nekem azért tetszik ez a lakás, mert minden bútor letisztult. A játékosságot a kiegészítőkben, a fotókban, a képekben, a poszterekben és azok színeiben fedezhetjük fel:

vakkenkast

zwevend-wit-dressoir

witte-eettafel-dikke-balken

zilveren-hanglamp

zoetigheid

directeursbureau

fotos-en-kaarten

geweien houten-hoofdbord

ijzeren-letter

naambord

schoolposter

A képek forrása köszönettel: www.vtwonen.nl/

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr712572905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása