Saját Otthon Projekt

Ferm Living 2015. tavasz/nyár

Ferm Living 2015. tavasz/nyár

2015. 01. 16. Diamia8

A Ferm Living az egyik kedvenc dán lakberendezési vállalatom, amely egy kis családi vállakozásból nőtte ki magát. Ma már világszerte ismert, csak nálunk mostoha az értékesítése. Szerintem ennek az az oka, hogy a magyar pénztárcához mérten sokba kerülnek a termékeik.

A minőség azonban itt egyenes arányban van az árral. Saját tapasztatból tudom, mert egyszer rendeltem tőlük akciósan egy díszpárnát. Igazi lúdtoll a töltete, csodálatos a kidolgozása és egyszerűen gyönyörű! Jelenleg is az Eames székünk dísze.

A tavaszi/nyári kollekció jellemzője, hogy visszatér az arany és a bronz /eddig a réz volt náluk is előtérben/. A geometrikus formák természetesen maradtak, csak átalakultak és a színek is tavasziasodtak. Személyes kedvenceim továbbra is a díszpárnák, de az étkészletből és vázákból is szívesen beszereznék pár darabot:

GetImage (2)

GetImage (3)

GetImage (4)

GetImage (5)

GetImage (7)

GetImage (8)

GetImage

GetImage (12)

A gyerkőcöknek szánt darabok most nem bővültek olyan exponenciálisan, mint ahogy szoktak. A legjobban a nyuszis párna nyerte el a tetszésemet:

GetImage (11)

GetImage (10)

GetImage (13)

GetImage (14)

Nektek tetszik az új kollekció?

A képek forrásai: Ferm Living

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7012572953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása