Saját Otthon Projekt

Új projekt: retró kisasztal

Új projekt: retró kisasztal

2015. 04. 29. Diamia8

Nagyon régóta szerettem volna egy új kis asztalkát a nappaliba, de amelyik tetszik az túlságosan drága.

Hasonló szépséget képzeltem el, mint ez a lenti:

PL-TR024WWAR4XVPL-1-newproduct

Judit /lakását Ti is láthattátok a blogon/ megmutatta, hogy a Vaterán és a Jófogáson nagyon olcsón ki lehet fogni régi asztalkákat és pici átalakítással mi is megalkothatjuk saját vágyainkat. Keresett is nekem néhány példát, de azok hozzánk túlságosan picik lettek volna. Olyan méretűt szerettem volna, amin a kislányom tud a nappaliban rajzolgatni és étkezni.

Nem kellett sokat keresgélnem és találtam egy megfelelő példányt. Meg is beszéltünk az eladóval mindent, de közben kiderült, hogy mégsem adják el. Az eladó feleségét ugyanis a szép emlékek kötötték az asztalhoz. (vagy csak rájöttek, hogy mennyire trendi...)

Elkeseredtem, de nem adtam fel! Meg is lett az eredménye, mert pár napra rá találtam egy ugyanolyat. Ráadásul még olcsóbb is volt. Elhoztuk és most már csak az átalakítás van hátra: fehér lesz a teteje és natúrak a lábai:

IMG_6148

IMG_6149

IMG_6150

Nagyon izgalmas lesz az átalakítás! Már várom a végeredményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3512573101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása