Saját Otthon Projekt

Ausztrál egyszerűség Barcelonában

Ausztrál egyszerűség Barcelonában

2015. 05. 13. Diamia8

Az ausztrál otthonok mindig különlegesek, mert megtalálható bennük egy vicces báj és ügyesen ötvözik a különféle stílusokat.

Ha pedig egy ausztrál Európába költözik, akkor ezt a stílust igyekszik megteremteni újdonsült otthonában is. Természetesen az európai hatások is érvényesülnek, mint ebben a felújított barcelonai otthonban.

Tulajdonosai tökéletesen ötvözték a modern ausztrál és a modern spanyol stílust. A nappali tágas és a kis zárt kertre nyitott. A fehér falak mellett a természetes anyagok és meleg bézs tónusok teszik otthonossá és meleggé a legfontosabb közösségi tereket:

easy-livingroom

A konyha nagyon modern és letisztult, de a képekkel és a fekete krétafallal ezt is játékossá tették:

easy-kitchen

Az étkezőt baráti összejövetelekre tervezték, ahol hosszú órákat lehet eltölteni finom vacsorákkal és borokkal. A régi kosarak a falon pedig igazán egyedivé teszik ezt a helyiséget:

easy-dining-long

easy-diningroom

A kis könyvtárszoba rengeteg könyv otthona:

easy-entry

A hálószoba is igazi stíluskavalkád, de mégsem érezzük soknak. Ez a gondosan megtervezett bútorok és kiegészítők egysége miatt van:

easy-bedroom

A legjobban a kis zárt kertet irigylem. Ha nekem lenne egy hasonlóm, akkor tavasztól késő őszig itt ücsörögnék kint:

easy-patio

Nektek bejön ez a stílus?

A képek forrásait itt találjátok: www.thouswell.co

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5712573129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása