Saját Otthon Projekt

Nyaraló Svédországban

Nyaraló Svédországban

2015. 05. 27. Diamia8

Mai irigylésre méltó otthonunk egy igazi nyaraló, amely a svédországi Gotlandon található. Gotland a Balti-tenger legnagyobb szigete, a svéd szárazföldtől 90 km-re található és  egyik legnépszerűbb nyaralóhely Svédországban.

Maguk a nyaralóházak nagyon népszerűek és éppen ezért a svédek 20%-ka rendelkezik valamilyen fajtájával. Legtöbbször az éves szabadságukat is egyben szokták kivenni, hogy a nyári hónapokra kiköltözhessenek a családjukkal és barátaikkal a nyaralóba. Ugye milyen jó szokás lenne ez nálunk is?

A kétszintes épület közvetlenül a tengerparton fekszik és csodás a kilátás az emeleti ablakokból. A kivűl-belül nyersen hagyott kőfalak pedig nem ridegséget, hanem melegséget árasztanak:

lovely-3

lovely-6

A konyha stílusa jól illeszkedik a ház hangulatához:

lovely-10

A tetőtéren egy nagy tér, ami nincsen feldarabolva kisebb szobákra és így nagyon tágasnak tűnik:

lovely-8

lovely-1

A földszinten található egy remek pihenőtér és fent pedig az ágyak:

lovely9

Ugye Te is szívesen töltenéd itt a nyári vakációdat?

lovely-7

A képek forrásait itt találjátok: style-files.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7412573147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása