Saját Otthon Projekt

Egy német blogger szuper otthona

Egy német blogger szuper otthona

2015. 06. 15. Diamia8

Ma Németországba kalauzollak Benneteket, ahol belekukkanthatunk egy életmódblogger otthonába. Anja Köln mellett lakik egy kisvárosban férjével és három kislányával. 2009 óta írja blogját (Butiksofie) és általában heti ötször publikál elsősorban recepteket, DIY ötleteket, dekorációt és fotózással kapcsolatos dolgokat.

Otthon nagyságára nem nagyon lehet panasza, mert 200 m2 már egy 5 fős családnak is szép élettér. 8 éve költöztek be az akkor félkész állapotban lévő házba, de igazából beköltözés után kezdték a maguk ízlésére formálni.

 12
 
ss24

Anja imádja az otthonát dekorálni és ezért sokszor pakol át mindent. Próbálgatja, hogy hogyan mutatnak a dekorációk a fotókon és utána ezt legtöbbször megosztja a blogján is:

17
 
ss11
 
 
ss21

Rengeteg időt tölt a konyhában, mertnagyon szeret süteményeket sütni és új recepteket kipróbálni. A konyhabútor az IKEÁ-ból való és engem a letisztultságával fogott meg. A nyitott polcok pedig barátságosabbá teszik az egyszerű konyhabútort:

IMG_3404
 
Hálószobáik és fürdőszobáik többsége fehér színben pompázik. A monokróm színvilágot itt-ott felbukkanó a színes kiegészítőkkel törik meg:
ss5
 
7
 
18
 
2 (1)
 
Az étkező falára a kedvenc szürkémet választották és szerintem nagyon jól döntöttek:
7 (1)
 
8 (1)
 
11

A lányszobákban természetesen megjelenik a pasztel rózsaszín árnyalat, mert a lányos anyukák tudják, hogy ezt sehogy sem lehet kikerülni. A legviccesebb a rózsaszín String polc:

8

5

3

2

A képek forrásait rájuk kattitnva találjátok vagy itt is elérhető Anja blogja:  lebutiksofie.blogspot.de

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9012573167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása