Saját Otthon Projekt

Kicsi skandináv loft

Kicsi skandináv loft

2015. 07. 06. Diamia8

Ma egy igazán szerethető és szépséges finn lakást szeretnék Nektek megmutatni. Tulajdonosa, Jutta a barátjával él ebben lakásban, ami azelőtt egy gyárként funkcionált és ebből alakították ki ezt kicsi loftot. 

Juttának a legfontosabb hely a világon a saját otthona és éppen ezért időt, energiát és fáradságot nem kímélve újították fel a legutolsó szegletét is. 

kleine-scandinavische-loft-woning-436x291

loft-slaapkamer-436x592

Maga a lakás nem túl nagy, de az extra magas mennyezet, a nyitott lépcsőház és a hatalmas belső ablakok segítségével szuper tágasnak tűnik.

A nappaliban és a fekete, modern konyhában a legmagasabb a belmagasság, mert itt 4 méternél is több. A beton fal szerinten nagyon jól sikerült. Olyan, akár egy műalkotás és vonza a tekintetet:

betonstuc-muur-436x601

A konyhabútor komorságát oldják a String polcok és a natúrfa munkapult:

zwarte-open-keuken-436x305

string-kast-436x280

styling-436x495

Az emeletre egy nyitott lépcső vezet fel, amely remekül megoldja a tárolás problémáját és segítségével nem kellett a teret nehéz bútorokkal telezsúfolni. Igazán ötletes megoldás, amely szép kivitelezéssel párosul:

open-trap-kast-436x654

Az emeleten kaptak helyet a hálószoba, amely így biztosítja a kellő intimitást. A hatalmas üvegfelületek pedig légiessé teszik az egész emeletet:

slaapkamer-spiegeldeuren-436x291

slaapkamer-styling-436x628

Azt hiszem, ha nagyobb lenne, akkor rögtön el is fogadnám. Nektek bejön?

A képek forrásait itt találjátok: inrichting-huis.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6012573217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása