Saját Otthon Projekt

IKEA hack ötletek: falióra bőrövvel

IKEA hack ötletek: falióra bőrövvel

2015. 08. 24. Diamia8

Egy igazán alap faliórából is mutatós darabot varázsolhatunk 2 bőröv segítségével, ha követjük a La Maison de Anna G blog útmutatását.

Régóta abszolút kedvencem ez az óra, mert az átalakítás után is letisztult maradt, de az övek különlegessé teszik. Ha pedig megunjuk ezt a változatot, akkor könnyen vissza tudjuk varázsolni az eredeti állapotot. Lássuk be, hogy ez azért nem utolsó szempont! ;-)

700_two-clocks-leather-strap

mirror-leather-strap-clock

A leírás szerint az Ikeás BONDIS falióra az alapja, amihez már 4.990 forintért hozzájuthatunk. Ha van otthon bármilyen nagy méretű falióránk, akkor az kiválóan helyettesítheti az ajánlottat:

700_ikea-black-clock-10

Az eredeti ötletben 2 darab ugyanolyan H&M-es bőrövet használtak fel úgy, hogy összecsatolták őket. Ha azonban van otthon 2 hasonló műbőr övünk, akkor bátran használjuk azokat.

Az órához való rögzítéshez  szerintem a legjobb, ha ragasztópisztolyt használunk. :

h-and-m-leather-belt

Ez az Ikea hack ismét bebizonyítja, hogy az Ikeában kapható tömegtermékeket egy kis munkával és egy szuper ötlettel trendi darabbá változtathatjuk. Ti át szoktátok alakítani az Ikeában vásárolt termékeiteket? 

Ha esetleg szívesen megmutatnád Te is a saját átalakításaid a blogon, akkor légyszíves küldjél nekem egy e-mail-t rövid leírással és szép képekkel a következő e-mail címre: klaudia.venczel@hotmail.hu

A képek forrásait itt találjátok:

lamaisondannag.blogspot.hu

remodelista.com

A saját DIY óráimat pedig a képekre kattintva éritek el:

IMG_2752-600x548

IMG_4601

IMG_38171

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7112573291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása