Saját Otthon Projekt

A párnamánia újra elhatalmasodott

A párnamánia újra elhatalmasodott

2015. 10. 26. Diamia8

Mindenkinek vannak gyengéi és nekem bizton állíthatom, hogy a díszpárnák azok... Más nőket a ruhák, a cipők és/vagy a táskák hoznak lázba, de engem azonban már hidegen hagynak. A párnahuzatok viszont mindig elcsábítanak és időről-időre nem tudok nekik ellenállni. 

Nálam az új párna mindig teljesen új hangulatot jelent a nappaliban, hiszen általuk könnyen és olcsón lehet igazítani a dekorációt az aktuális trendekhez. Ebből kifolyólag elég gyakran térek haza újabbakkal vagy hoz a futár egy-egy darabot és én mindig gyermeki boldogsággal húzom át díszpárnákat. Majd képes vagyok rakosgatni és gyönyörködni bennük naphosszat. :-D

Az őszi szezon újabb vásárlási hullámot indított el, hiszen kellett egy szarvasos, egy karácsonyi és egy trendi pasztell rózsaszín is, de így természetesen a negyedikre is kellett egy új. 

Sajnos hetek óta teljes sötétség uralkodott az esőfelhők miatt, így a képek is elég sötétek lettek... Ugye azért jól mutatnak?

DSC_0130_Fotor

DSC_0122_Fotor

DSC_0139_Fotor

DSC_0142_Fotor

DSC_0143_Fotor

Tegye fel a kezét, aki még hasonló függőséggel küzd! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1712573387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása