Saját Otthon Projekt

Tchibo karácsony - 2015

Tchibo karácsony - 2015

2015. 10. 31. Diamia8

Az idén aztán tényleg nem lehet oka panaszra az olyan embereknek, akik korán szeretnek mindent beszerezni karácsonyra. Az igazat megvallva én pontosan ilyen vagyok... :)  Már szeptemberben elkezdem fejben tervezni a dekorációt és októberben az új kollekciók függvényében még beszerzem az éppen "legszükségesebb" darabokat.

A Tchibo is már ezen a héten bedobta a karácsonyi kollekciót és ráadásul a hétvégén 15%-kos kedvezménnyel juthatunk hozzá! Megéri hát végigböngészni a kínálatot!

Köztudottan nem vagyok egy konyhatündér, de a Vera biztosan odáig lenne a rengeteg konyhai kütyüért. Még akkor is, ha édességet sütni annyira nem is szeret:

jpg (1)

jpg (2)

karacsonyi-falu-3d-s-suetoforma

jpg (3)

jpg

A kínálatban még a karácsonyi fények különlegesek. Itt aztán csupa olyat vásárolhatunk, ami tuti nem jön szembe máshol. Nekem legjobban a villanykörtések tetszenek:

jpg (5)

jpg (6)

jpg (7)

jpg (8)

63258_mood__third__m-cluster-mood

A kültérre szánt hófehér csillag és karácsonyfa is nagyon bejön, csak ezek már horror összegekbe kerülnek. Nem igazán lennék boldog, ha eltűnnének a kertemből....

63295_mood__third__m-cluster-mood

Adventi kalendárium is rengetegféle van és szerencsére többször is felhasználhatóak. Nem kell jövőre újat venni, csak újra feltölteni kis meglepetésekkel:

jpg (9)

jpg (10)jpg (11)

jpg (12)

Már teljesen karácsonyi lázban égek.... Jövő héten pedig el is fogom kezdeni a dekorálást, mert már nem bírok magammal... Az idén új adventi koszorút is készítek, mert már 3 éve ugyanazt a fekete-fehér változatot tettem ki. Ezen kívül még több újdonsággal készülök a terveim szerint. Ti tervezgettek már?

A képek forrásait a Tchibo honlapján találjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9412573407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása