Saját Otthon Projekt

Színes amerikai otthon Utah államban

Színes amerikai otthon Utah államban

2015. 12. 03. Diamia8

Utah állam az Amerikai Egyesült államok 45. állama és területéhez képest viszonylag kevesen lakják, mert csak 2,7 millió lakosa van. A neve az indián Ute szóból származik, aminek jelentése a "hegyek embere". Kedvelt turisztikai célpont elsősorban lenyűgöző tájai és nemzeti parkjai miatt.

Ebben a csodás környezetben él Meta Coleman sytlist és lakberendező férjével Nick-kel és 2 gyermekükkel. Otthonuk igazán egyedülálló, játékos és vidám. Tökéletes családi otthon!

henrik-coleman-bedroom-2-680x907

A nappali az élet központja és ezért tervezte ide Meta a képekből készült galériafalat is. Legelőször a legnagyobb képet helyezte fel és utána köré a többit. Családi képeket is belecsempészett, hogy még személyesebb legyen:

coleman-family-living-room-680x907

A kanapénak egy királykék, szuper kényelmes darabot választottak, ami kiváló fókuszpontja a térnek.  A szőnyeg és a fotel igazi retró darab, amiket egy bolhapiacon szereztek be. Remekül illenek ebbe az eklektikus térbe:

coleman-family-living-room-2-680x453

Több, mint 10 éve lakják ezt a házat és lassan építkezve alakították ki mostani formájára. Sokat viccelődnek azzal, ha egy házasság túléli az építkezést, akkor már mindent túl fog élni.

meta-coleman-living-room-2-680x850

Egyébként 12 éve házasok és kezdetekkor az ízlésük még nagyok különböző volt. Meta a modern és minimál dolgokért rajongott, amíg Nick pedig a klasszikus dolgokért bolondult. Végül a rusztikus és eklektikus stílusban találták meg a közös nevezőt.

meta-coleman-wallpaper-living-room-1-680x545

Sokszor tartanak partikat és összejöveteleket a házban, de nyáron a medencés partikra esküsznek. Igyekeztek vicces szokásokat megalkotni, hogy értékes időt tudjon a család együtt tölteni. 

meta-coleman-kitchen-680x848

A lépcsőföljárót csak saját képekkel dekorálták, hogy mindig végig tudják nézegetni a szép emlékeket, amikor felmennek vagy lejönnek a lépcsőn. Ez mindig melegséggel tölti el Meta szívét.

meta-coleman-gallery-wall-staircase-680x850

A kisfiú, Henrik szobája igazi csoda kisfiúknak, mert édesanyja egy hegyekről készült, 1900-ban készített fotóból csináltatta meg az egyedi fotótapétát:

henrik-coleman-bedroom-3-680x907

Sok játék még Meta édesanyjáé volt és az 1940-es évekből származnak. Jól megférnek a modern játékokkal és a gyerekek vigyáznak is rájuk:

henrik-coleman-bedroom-4-680x907

coleman-family-living-room-3-680x907

 

A kislány, Maja szobája is igazi gyerekbirodalom, mert az ágya mögötti fal igazi firkafalnak lett kialakítva. Sokszor a szomszéd gyerekek is átjönnek játszani és együtt rajzolnak ide:

majas-bedroom-chalkboard-wall-2-680x907

 

Meta rendre és felelősségre neveli a gyerekeit. Mindig el kell pakolniuk maguk után és a ruháikat is saját maguk teszik a helyükre. Ez kezdetben nem volt egyszerű, de megérte a kitartása. Most már ha rendetlenséget csinálnak a szobájukban, akkor pikk-pakk elpakolnak a játék után:

majas-bedroom-1-680x907

 

Sokszor azonban a gyerkőcök tovább vannak fent, mint ők eredetileg szerették volna. Pedig egy fárasztó nap után a szülők néha legszívesebben csak befeküdnének kényelmes ágyukba:

meta-coleman-master-bedroom-680x907

 

meta-coleman-master-bedroom-2-680x907

 

master-bedroom-armoire-680x907

Kedvenc kanapéjukat Meta 15 dolláért vásárolta és egyik barátjuk segítségével kapott új szövetet. Nagyon remélni, hogy nem fogja tönkretenni egyik gyerkőce sem:

coleman-family-1-680x907

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6712573467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása