Saját Otthon Projekt

Visszatekintés a 2015-ös évre - 2. rész

Visszatekintés a 2015-ös évre - 2. rész

2016. 01. 02. Diamia8

Minden év végén érdemes visszatekinteni az elmúlt évre, hogy ezzel szépen lezárjuk és a tanulságok, eredmények levonása után belevethessük magunkat az újba. Vera összegzését már olvashattátok a blogon, de én még adós maradtam az enyémmel.

Már több, mint 4 éve írom a blogot, de eddigi legsikeresebb évet sikerült immár ketten lezárnunk. A legfontosabb változás ugyanis Vera csatlakozása volt tavaly januárban, mi elindította a blog sikerét. Engem is rendszerességre és kitartásra ösztönzött jelenléte és szuperül kiegészítjük egymást.

A rengeteg munka pedig augusztus végén meghozta számunkra az addig csak álmom szinten lebegő gyümölcsét, mert akkor kerültünk be először a Cafeblog első 20 legolvasottabb blogja közé. Személyes sikerként könyvelhetem el, hogy meghívtak előadást tartani az Aréna Pláza Workshop-jára, ahol a lakberendezési trendekről beszéltem. 

Az általam írt 5 legolvasottabb bejegyzés pedig növekvő sorrendben a következő:

A karácsony témát mindig is nagyon szerettétek a blogon és ez meglátszik az olvasottságban is. Az Ikea karácsonyról szóló poszt pedig éppen ezért az 5. lett:

PH130564

Engem is meglepett, de a H&M Home karácsonyról szóló bejegyzés jócskán megelőzte az Ikeás karácsonyt és a 4. helyen végzett. Ebben szerintem nagy szerepet játszott az igazán jól sikerült kollekció:

5TB_0067_025R_midres_PRESS_low-600x467

A harmadik helyre került, de éppen csak egy pindurival lemaradva a második helyről egy norvég lakberendező karácsonyi otthonáról készült lakásbemutató:

eh8

 

 

 

A második helyre is egy lakásbemutató került, amely megmutatta, hogy hogyan tudjuk megmenteni a régi értékeket úgy, hogy mai formába ültetjük át azokat. Igazán emlékezetes lakásbemutató volt:

doorleefde-houten-vloer

A legolvasottabb általam írt bejegyzés pedig egy vecsési problémára hívta fel a figyelmet. Szerencsére azóta a helyzet javult, de koránt sem tökéletes:

IMG_6446-e1431276755214

Néha még most is hihetetlen számomra, hogy milyen sokan olvassátok a blogot. Köszönjük Nektek, hogy olvastok és követtek minket!  Ígérjük, hogy 2016-ban is folytatjuk a szuper bejegyzések írását!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2012573535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása