Saját Otthon Projekt

Rendszerezés a Tchibonál

Rendszerezés a Tchibonál

2016. 01. 09. Diamia8

Szerencsére Tchibonál időről-időre lehetőségünk adódik olyan szuper bútorokat megvásárolni viszonylag elérhető áron, amilyeneket itthon csak sokkal magasabb árkategóriában érhetünk el. 

A mostani kínálat is ötletes és trendi bútorokat kínál a mindig sláger rendszerezés témaköre mellett. Nekem a személyes kedvencem az íróasztal, az íróasztali lámpa és az óriás állólámpa. Ha lenne helyünk, akkor nem haboznék az azonnali vásárlásban. Nektek melyik a kedvencetek?

jpg (1)

jpg (3)

jpg (7)

A dolgozósarok szuper kiegészítői lehetnek még továbbá az irodai székek, a pici tárolók, az igény szerint kialakítható palatábla és a fali tárolók is:

jpg

jpg (2)

jpg (5)

jpg (4)

szek-parnazott-fem-labakkal-bezs

dobozkeszlet-3-db-os

Természetesen az előszoba is nagy hangsúlyt kap, mert itt sokszor gondot okoz a rengeteg ruha és cipő elrejtése. Egy ilyen tárolós ülőpad pedig igazán ötletes és helytakarékos megoldás:

ulopad-taroloval

Nagyobb bútorok közül még érdemes kiemelni a moduláris szerkezetű tárolórendszert és fiókos szekrényeket:

tarolomodul-2-fiokkal-feher

jpg (6)

jpg (8)

Ha még pár kisebb ülőbútort keresünk, akkor pedig ezek az igazán szuper lehetőségek:

jpg (10)

jpg (9)

Nektek melyik a kedvencetek?

A termékeket a képekre kattintva érhetitek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr112573555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása