Saját Otthon Projekt

Matricázzunk húsvéti tojást!

Matricázzunk húsvéti tojást!

2016. 03. 07. Diamia8

Nem állok nagy húsvéti tojás festegető hírében, mert nem szeretem a hagyományos, boltban vásárolható színeket és ráadásul a szokványos festegetésben sem érzek kihívást. Egyszer régebben vettem pasztell színű tojásfestékeket, de miután két évet álltak a fiókban, odaadtam anyukámnak. :D

Ez azonban nem jelenti, hogy sohasem nem szoktam tojásokat díszíteni vagy alternatív húsvéti tojáskreálmányokat alkotni. A saját húsvéti DIY menüpontban több példát is találhattok az előző években elkövetett alkotásaimra.

Az idén azonban megtalálam legegyszerűbb és leggyorsabb tojásdekorálási módszert, a MyWall-os tojásmatricákat. Rögtön le is csaptam az összes kollekcióból egy-egy fajtára. Biztos, ami biztos alapon. :D 

Itthon szerencsére voltak még fehér műanyag tojásaim és a régi fonalazott, kifújt tojásaimat is újrahasznosítottam az idei húsvétra, mert a fehér nyuszikat direkt a barna tojásokra rendeltem.

Elvileg a locsolóknak szántam, de annyira tetszenek... Nem tudok tőlük megválni, így most vehetek a locsolóknak csokitojást vagy találhatok ki más módszert. Melyik kollekció tetszik Nektek: a bajszos, a nyuszis vagy esetleg a népi motivumos?

matrica1

matrica3

matrica4

matrica2

matrica5

A Hédi ragasztotta fel a matricákat és így is szuperül sikerültek. Tehát bátran ajánlom ezt a módszert a bátortalanabbak vagy kétbalkezeseknek is. Biztos a siker! ;-)

matrica6

matrica7

matrica8

A héten pedig elindítjuk a nyereményjátékot, amiben a legelső nyeremény többek között aranyszínű, állatos tojásmatrica lesz. Így még lesz esély, hogy húsvét előtt a nyertes kézhez kaphassa az ajándékot. Várjátok már a játékot? Holnap minden kiderül! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr312573661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajánljuk Magunkat 2016.03.30. 16:59:24

De jók ezek az ötletek! Érdemes őket hasznosítani! :) Én eddig a tipikus tojásfestékkel, vagy pedig a matricával bajlódtam, de tudjuk, hogy azok nem mindig válnak be, sőt, sokszor kifejezetten macerás bánni velük. De most így legalább tudom milyen más alternatívákat próbálhatok még ki, amik ráadásul kreatívak. Unokahúgom a húsvéti ajándékkal kapcsolatban volt elég kreatív. Vett egy képkeretet, http://www.riodesign.hu/disztargy/zak-kepkeret-fenyes-0 és körbedíszítette húsvéti mintákkal, majd aztán elkísérem egy fotószalonba, hogy készítsenek róla valami elegáns kis képet. Ezt adta a szüleinek.

diamia8 2016.04.02. 10:51:57

Örülök, hogy tetszenek! Én is imádom ezt a gyors és egyszerű megoldást. Annyira ötletes :D Az unokahúgod nagyon ügyes! Csak így tovább, az alkotás a legjobb dolog! ;-)
süti beállítások módosítása