Saját Otthon Projekt

H&M Home nyár

H&M Home nyár

2016. 04. 12. Diamia8

A H&M pontosan azért fast fashion bolt, mert olyan gyorsan tud reagálni a piaci trendekre, hogy egy évben rengeteg kollekciót tud piacra dobni. Nincs ez másként a Home szekcióban sem, így a tavasziak után már meg is érkeztek a nyári kollekciók.

Azért használok többes számot, mert tényleg nem bízták a véletlenre és több motívum köré, több kisebb kollekciót épített fel a márka. Így biztosan mindenki megtalálhatja a hozzá közelebb állót és beszerez pár új darabot a nyárra.

Nézzük is sorra, hogy miből lehet válogatni!

Tengerparti feeling: 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a nyár kötelező eleme, amely nélkül nem jöhet ki nyári kollekció. Az idén a natúr anyagok mellett a fehér és a sötétkék adja az alapot:

hmprod (1)

hmprod (14)

hmprod (16)

Vidám trópusi virágparádé:

Tavaly a trópusi levélminták voltak divatban, idén azonban átvették helyüket a trópusi virágok színes kavalkádja. Ez az irány picit tőlem távol áll, mert nem szeretem az ennyire mintás és színes dolgokat, de esetleg egy-egy darabját el tudnám képzelni az erkélyünkön:

hmprod (10)

hmprod (11)

hmprod (13)

Tovább tart az aranyláz:

A fémes árnyalatok továbbra is hódítanak és közülük is az arany. Ezek a kiegészítők bármikor jöhetnek hozzánk is:

hmprod (3)

hmprod (6)

hmprod (15)

hmprod (12)

Világoskék, az év egyik divatszíne

Kollekció ebben az évben nem igazán jöhet ki a két divatszín egyike nélkül. Nyáron úgy látszik a világoskék a fő irányvonal és ezt ügyesen használja ki a H&M Home:

hmprod (7)

hmprod (8)

hmprod (9)

hmprod (2)

hmprod

Hozzátok melyik mini kollekció áll közel?

A képe forrásait itt találjátok: hm.com/hu_hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1412573741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása