Saját Otthon Projekt

Hangulatos bemutatólakás Spanyolországban

Hangulatos bemutatólakás Spanyolországban

2016. 04. 21. Diamia8

Itthon nagy bánatomra még nem találkozhatunk a Kenay Home spanyol lakberendezési márkával, pedig igazán csodálatos az összes termékük. Nem találni a kínálatukban olyan terméket, amelyiket ne fogadnák el gondolkodás nélkül.

Igazi különlegességként a márka berendezett a legújabb kollekciójukból származó bútoraikkal és kiegészítőikkel egy általuk elképzelt ideális családi otthont. A lakás a márkára jellemző pasztell árnyalatokban fürdik és az én szívemet teljes mértékben elrabolta. Nincs olyan részlete a megálmodott otthonnak, amelyben valami kifogásolhatót fedeznék fel. 

A kedvenc helyiségem az ablakokkal körülvett pihenőrész, ahol szívesen ücsörögnék délutánonként egy újságot vagy könyvet olvasgatva....Persze, csak ha lenne egy kis szabadidőm az olvasásra, de álmodozni mindig ér!

Neked melyik a kedvenc részleted?

COMEDOR3

COMEDOR4

COMEDOR

COMEDOR2

hall2

HALL

mirador

salon21

salon1

salon11

hab2

hab1

hab5

estudio

INFANTIL6

INFANTIL1

INFANTIL2

INFANTIL3

A képek forrásait itt találjátok: kenayhome.com/blog/

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3912573759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása