Saját Otthon Projekt

Tupperware - Az időtakarékos megoldás

Tupperware - Az időtakarékos megoldás

2016. 06. 01. Schulz Veronika

Mostanában érezhető, hogy minden egyre jobban fejlődik és mindenben meg akarjuk gyorsítani az életünket. Hiszen rohanunk, futunk, szaladunk és onnan próbálunk elvenni, ahonnan csak tudunk. Ez a konyhára és a konyhában töltött időre is igaz.

Nekem általában csak hétvégén van időm főzni. Megnehezíti, hogy magamnak is egyféleképpen és Férjnek is máshogy kell főzni. Ráadásul, ha lehet, nem csak egy napra.

Ezért is gondoltam, hogy utánanézek, milyen konyhai kütyükkel tudnánk könnyebbé tenni az életünket. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a Tupperware termékek, melyekkel szinte akár a mikróban is megfőzhetünk, de legalábbis felgyorsíthatjuk a folyamatokat.

Gondolom, ismeritek azt az érzést, amikor sietnétek és már csak a tésztát kell kifőzni, hogy minden elkészüljön. Aztán várjuk, hogy bugyborékoljon a víz, majd megfőjön a tészta....

Ezzel a tésztafőzővel csak bedobod a mikróba és megfőzöd a tésztát. Mindezt egyetlen edényben:

hqdefault

Ugyanez vonatkozik a rizsfőzésre is:

micro-pressure-cooker

Ételpárolás a mikróban? Úgy tűnik, már ez sem jelenthet gondot:

036098-microgourmet-ambiance3_rdax_1024x683

Gondoltad volna, hogy a mikróban már tojást is süthetsz?

micro-delight_grande

Szeretjük a kuktát, mert gyorsabban elkészül benne az étel. És most már mikróban is elkészíthetjük:

4619774747

Bevallom, kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy mennyire lesz olyan az étel, mint amit elvárunk tőle? De ki tudja, lehet, hogy pont emiatt fogom kipróbálni, mert az oldalamat furdalja a kíváncsiság. :)

 Ti mennyire hisztek benne? Kipróbálnátok?

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2512573847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása