Saját Otthon Projekt

Gyerekszoba a teljes átalakulás előtt

Gyerekszoba a teljes átalakulás előtt

2016. 06. 17. Diamia8

A nyáron festés lesz az egész lakásban és ha már szétbombázzuk, akkor a kislányszobát már felkészítjük a jövő évi iskolakezdésre. Így egy rendetlenséggel túl leszünk az átalakításon és nem kell két nyarat ezzel töltenünk. Legalább is ez a terv.... :)

A Hédi szobája meglehetősen pinduri és különleges az alakja. Inkább keskeny és hosszú, de az egyik ablak alatt van egy kis beszögellés. Jelenleg most itt az ágya és egy kisebb szekrény, de a megálmodott tervek szerint ide kerül majd a íróasztal.

Az Ikea Kallax sem marad a helyén, mert oda kerül majd az ágy és eltűnnek a fás polcok is. Éppen ezért szerettem volna megörökíteni a jelenlegi állapotot az új tárolódobozokkal. Ezeket a Moon Manufacture-től szereztem be, mert strapabíróak és pont kompatibilisek a Kallax szekrénnyel. Tervezek még egy szürkét is, hogy teljes legyen a gyűjtemény.

Hihetetlen, hogy mennyivel rendezettebb így a polc! Nem látszik az a rengeteg kütyü, amit elnyelnek.

Ugye, hogy milyen boldog a kis tulajdonosuk?

tarolodoboz1

tarolodoboz2

tarolodoboz5

tarolodoboz4

tarolodoboz3

tarolodoboz6

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7112573867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása