Saját Otthon Projekt

Másold a stílust: A nagylányos gyerekszoba terve

Másold a stílust: A nagylányos gyerekszoba terve

2016. 06. 21. Diamia8

Teljesen felvillanyoz, hogy a festésen kívül lesz a lakásunkban egy kis átalakítás. Végre kiélhetem magam a gyerekszobában és órákat tölthetek a megfelelő bútorok és kiegészítők felkutatásával. Hiszen ha már szétpakoljuk a lakást, akkor a Hédi szobáját felkészítjük az iskolára és akkor jövőre már nem kell újra szétpakolni.

A színek terén a fehér, a rózsaszín és a szürke lesz az alap. Az összes fal fehér lesz, kivétel az íróasztal mögötti beszögellés, ami halvány rózsaszín lesz a Hédi legnagyobb örömére. A bútorok nagy része marad és egy Micke íróasztal fog csatlakozni a hófehér Kallaxhoz, Kritter ágyhoz és az óriás Stuva szekrényhez.

Az íróasztalhoz az Artibus Design-tól rendeltem meg az egyik nagy szerelmem, a skandináv pálcás szék egy darabját. Még hezitálok, hogy egy világos pácot kap vagy világosszürkévé fogjuk változtatni. Még a retro íróasztali lámpa beszerzése van hátra, de képen láthatóhoz szeretnék valami hasonlót. Ha valakinél van elfekvőben, az ne tartsa magában! 

Az íróasztali lámpa Edding festékspray segítségével fog új külsőt kapni és konzervdobozokból fogom elkészíteni az írószerekhez a tartót. Az Anyukám fogja megvarrni a pihe-puha és rózsaszín felvédőt, amihez szintén beszereztem a alapanyagot. Szintén rózsaszín lesz a Franta Ági stAArlight fantázianevű csodalámpája, amivel már évek óta szemezek.

Sok kiegészítő a Moon Manufacture-től van, mert szerintem legjobban illeszkedik a stílusuk az én stílusomhoz. Egyszerűen imádom a tárolóikat és még egy szürke fog csatlakozni a másik kettő mellé. Lesznek felhős akasztók is a falon, hogy nem a földre kerüljenek a ruhák állandó jelleggel.

Jelenleg 2 szőnyeg is van a szobában, de az egyiknek tutira mennie kell. Ezzel viszont megvárom, amíg berendezzük a szobát és akkor fogom megálmodni a szőnyegkérdést. Jelenleg túl sok opció kavarog a fejembe és későbbre is kell hagyni valami kis örömöt magamnak. :D

Ha Ti is hasonló módon szeretnétek berendezni a gyerekszobát, akkor a kép alatti linkre kattintva eléritek a Polyvore oldalt és utána már csak egy lépés a magyar beszerzési forrás. Jó böngészést! �

 

 

Hédi szobája

 

 

KALLAX
18.225 HUF - ikea.com

Slatted bed base
24.955 HUF - ikea.com

IKEA MICKE Desk, white
25.235 HUF - ikea.com

LACK
14.015 HUF - ikea.com

DIY Mókás zászlófüzér a gyerekszobába
sajatotthonprojekt.cafeblog.hu

Polyvore Clipper
bloggersdelight-dk.bloggersdelight.netdna-cdn.com

Egyszerű
pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8312573877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása