Saját Otthon Projekt

Szuperkönnyű DIY kép filodendron levéllel

Szuperkönnyű DIY kép filodendron levéllel

2016. 08. 16. Diamia8

Még július elején rendeltem a Moon Manufacture-től a felhős akasztók mellett egy filodendron levelet, mert már akkor bevillant, hogy mit szeretnék majd belőle készíteni. 

Természetesen a lakás festése közbeszólt, mert semmi időm nem marad a bútorok és berendezési tárgyak pakolgatása mellett már semmi energiám másra. Sőt, az igazat megvallva fogalmam sem volt, hogy melyik dobozba pakoltam el. :)

Amikor végre eljutottam oda, hogy már csak a könyveket és a dekorációt kellett elpakolnom, akkor előkerült a filodendron levélke is és nem bírtam ki, hogy este 10-kor el ne készítsem a rég megálmodott képet. Ebből is látszik, hogy tényleg szupergyorsan elkészíthető és biztosan jól mutat!

Filodendron3

Hozzávalók:

  • egy nagy képkeret
  • fehér, vastagabb A3-as méretű papír
  • fa filodendron levél
  • kétoldalas ragasztó

Elkészítése:

1, Szedjük szét a képkeretet és helyezzük bele a fehér papírt.

2, Rakjuk szépen össze a keretet.

3, Ragasszunk a filodendron levélre egy kétoldalas ragasztót.

4. Helyezzük kívülről a képkeret üvegére, hogy térbeli képet kapjunk és már kész is! Ugye milyen egyszerű és nagyszerű?

Filodendron2

Filodendron1

Természetesen igény esetén a fából kivágott levél helyettesíthető nyomtatott levéllel is, csak akkor ne kívülről ragasszuk a képkeretre. Ha pedig igazán autentikusan szeretnénk lenni, akkor préselhetünk is igazi levelet is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5612573961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása