Saját Otthon Projekt

Nagyszerű holland családi otthon

Nagyszerű holland családi otthon

2016. 08. 18. Diamia8
Ma ismét egy olyan nagyszerű holland otthonba kukkantunk be, amely tökéletesen párosítja a skandináv stílust a bohém és retró elemekkel. A hollandok szerintem ebben a legjobbak, hiszen a blogon bemutatott összes holland lakás közös jellemzője volt a régi bútorok vegyítése modern, akár dizájner darabokkal. Egyszerűen nem tudom megunni... 
Mai kiválasztottam tulajdonosa, Kristen, aki nagy lelkesedéssel gyűjtötte utazásai során a kincseket vagy a bolhapiacokat bújta egy-egy "újdonságért". Természetesen ragaszkodott az egész ház esetében a fehér alapokhoz, mert véleménye szerint is szuper kiinduló pont és minden színnel jól mutat. Nálam tuti nyerő az otthona, mert csupa-csupa számomra kedves dekorációt, mintát és színeket csempészett be lakásába. 
Igazán különleges darab a nappaliban található rattan hinta, amiben el tudom képzelni magamat, ahogy egy könyvet olvasgatok. A hálóban található dzsungelmintás tapéta pedig manapság nagyon trendi.  
Természetesen azért látszik, hogy minden egyes eleme gondosan előre megtervezett, hiszen nem igazán találok a házban olyan részletet, ami nekem esetlegesen ne tetszene. Egyedül talán a konyha táblafestékes falát festeném át, mert túl nagy felületen lett fekete. Ha azonban azt nézem, hogy mennyire világos a helyiség, akkor végül is ki tudnék vele békülni! Költözhetek????? :D
 
3
2
5
4
6
7
8
10
11
9
12
13
14
15
16

A képek forrásait itt találjátok: 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8012573963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása