Saját Otthon Projekt

Letisztult skandináv otthon egy 1929-ben épült holland házban

Letisztult skandináv otthon egy 1929-ben épült holland házban

2016. 11. 24. Diamia8

Régen volt a blogon holland otthon, pedig a dán mögött rögtön ott vannak a kedvencek listáján. Szeretem, hogy otthonaik mindig barátságosak, de mégis letisztultak és a pasztell színek is állandóan kötelezőek.

Hogy pótoljam a hiányt, ma egy olyan holland család otthonába látogatunk, akik kreatívan álltak neki a felújításnak. A ház, amiben a 100 m2-es lakás található 1929-ben épült, így szinte mindent ki kellett cserélni és a felső szinten még a helyiségeket is teljesen újraszabták. Ráadásul így a tulajdonosoknak lehetőségük adódott teljesen modern alapokra helyezni az otthonukat.

A letisztult, skandináv stílusban újraálmodott otthon pedig igazán telitalálat lett. Szeretem a letisztult vonalú bútorokat, a rengeteg natúr fát és színeket is. Pont ezek az árnyalatok a kedvenceim: szürke minden mennyiségben, világoskék, fehér és egyéb pasztell árnyalatok bukkannak fel mindenhol. Hát nem gyönyörű?

1-pastel-woonkamer

4-eettafel-pastel

2-pastel-woonaccessoires

3-houten-schommelstoel

 

5-werkkamer-kralenketting

6-houten-kledingrek

7-lichte-slaapkamer

8-tadelakt-badkamer

9-behang-met-planken

10-kledingrek-kinderkleding

11-houten-wandbord

 

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4712574121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illa Berek 2016.11.25. 12:10:35

Hát hogy néz ez ki?!...Mint egy tisztán tartott hajléktalan szállás, szedett vedett, összekukázott bútorokkal!
süti beállítások módosítása