Saját Otthon Projekt

Skandináv otthon Ausztráliában

Skandináv otthon Ausztráliában

2017. 03. 09. Diamia8

Ausztráliában az otthonok mindig valamilyen vidámságot és élettel teli hangulatot árasztanak teljesen függetlenül az otthon stílusától. 

Ma egy olyan ausztrál lakásba kukkanthatunk be, amelyet nemrégiben alakított át Katy Thomas, aki stylistként és kreatív igazgatóként dolgozik. Otthonában az átalakításra azért volt szükség, mert az évek alatt az ízlése nagyon megváltozott és már nem érezte magát jól a színekben tobzódó lakásban. Egy sokkal monokrómabb, skandináv stílusú otthonról álmodozott, ahol a szürke, a rózsaszín sápadtabb árnyalatai vannak jelen a sok fehér és fekete mellett. 

A felújítás előtt rengeteget inspirálódott lakberendezési magazinokból és természetesen a Pinterest-ről is. Először a konyhának estek neki és utána következett a nappali, majd szépen sorba a lakás többi helyisége. Most úfgy érzni, hogy olyan lett otthonuk, amleiynnek mindig is szerette volna. Egyszerűen imádja és büszke rá, hogy mindezt maga tervezte.

Valahol meg is értem, mert szerintem is egy szuper otthont valósított meg családjának, ahova én is szívesen beköltöznék. Ti hogy vagytok ezzel?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5612574281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása