Saját Otthon Projekt

Így készíts egyszerűen eukaliptusz koszorút!

Így készíts egyszerűen eukaliptusz koszorút!

2017. 03. 24. Diamia8

Már karácsony óta terveim között szerepelt, hogy eukaliptuszból készítek koszorút. Sok fotón láttam és annyira megtetszett, hogy mindenképpen meg szerettem volna valósítani. A húsvéti készülődés pedig jó apropót biztosított erre, hiszen a tojások jól mutatnak majd a közepén.

Viszonylag könnyedén beszereztünk egy nagy csokor eukaliptuszt, mert csak 2 virágboltot kellett kifosztanom. Lassan nem marad Vecsésen a csokrokba belőle, mert mindig felvásárlom a készleteket. :)

Nagy lendülettel és lelkesedéssel álltam neki a koszorúnak, ahogy hazaértünk. Semmilyen előképzettségem nincs, így biztosan nem a legszakszerűbb és legszebb koszorút hoztam össze, de legalább bizonyítja, hogy bárki tud hasonlót készíteni. Érdemes nekiállni, mert olyan hihetetlenül jó illata van!

Hozzávalók:

  • egy nagy csokor eukaliptusz ág
  • kör alakú koszorúalap
  • drót
  • olló
  • csípőfogó

Elkészítése:

1, Szépen kezdjük el levagdosni az eukaliptusz ágait ollóval és készítsük elő a drótot és a csípőfogót.

2, Majd kezdjük el feltekerni az ágakat a koszorúalapra. Az ág végét a drót segítségével rögzítsük, hogy biztosan ott maradjon a későbbiekben is:

3, Szépen haladjunk körbe és a végén még kisebb ágakat szurkáljunk itt-ott bele a koszorúba, hogy még dúsabb legyen:

Ugye, hogy milyen egyszerű?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr812574305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása