Saját Otthon Projekt

Tenger ihlette otthon Budapesten

Tenger ihlette otthon Budapesten

2017. 04. 27. Diamia8

Sokunk otthona nem igazán tükrözi egyéniségünket és emiatt gyakran hatalmába keríthet bennünket az érzés, hogy valami nagyon hiányzik még.

Sokszor azonban hiányzik belőlünk az a képesség, hogy magunkat kívülről lássuk és az ott felfedezett tulajdonságokat otthonunkban is elindítson egy változást.

Alíz és Feri esetében is valami hasonló lehetett a kiindulási állapot, amikor Vinkovics Zsuzsa, lakberendező találkozott velük, akkor még igencsak divatjamúlt otthonukban. A beszélgetés azonban feltárta személyiségüket és világossá vált, hogy a lakás semmilyen formában nem tükrözi vissza azt. Olyan, mintha albérlőként élnének saját tulajdonú lakásukban.

Szerencsére azonban a találkozó elindította életükben azt a változást, amire vágytak. Személyiségükön keresztül most már otthonuk is merész és nyitott, ahol a tenger és a víz színei köré épül minden. 

Imádják, hogy az előszobába egy plusz fal került beépítésre, aminek segítségével most már megóvják a nappali részt az kéretlen szemektől. A madaras tapéta pedig igazán különleges választás, ami csak úgy vonzza a tekintetet. A kedvenc részletük az étkezőben található Audrey kép, játékosságot kölcsönöz ebbe a helyiségbe. 

A leghatásosabb pedig mindig az, ha összehasonlítjuk a kiindulási állapottal. Ugye milyen hihetetlen a változás?

Köszönöm Zsuzsának, hogy bemutathattam a lakást. A képeket pedig Jurassza Zsófi munkáját dicsérik.

Ha szeretnétek Ti is megismerkedni a lakberendezés rejtelmeivel, akkor jelentkezzetek Zsuzsa egyik workshopjára:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8012574335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása