Saját Otthon Projekt

Egy svéd lakás, amit egy enteriőr stylist varázsolt különlegessé

Egy svéd lakás, amit egy enteriőr stylist varázsolt különlegessé

2017. 05. 18. Diamia8

Habár mai otthonunk alapjaiban is tetszetős, de mindig jól jön egy igazán hathatós segítség, aki segít picit kiszakadni a komfortzónából.

Ilyenkor születnek egy fotózáson azok a csodálatos hangulatú képek, amelyek szinte megszólalnak és mégse érezzük sterilnek a végeredményt.

Jelen esetben pedig Josefin Haag volt a varázsló, aki egyénként méltán elismert enteriőr stylist és blogger Svédországban. Ezt az otthont pedig anno a Residence magazine-nak készítette fel a fotózásra.

A képek alapján nyugodtan ki merem jelenthetem, hogy szerintem bárki szívesen látná saját otthonában tevékenykedni. A fotók magukért beszélnek... és természetesen a lényeg az apró részletekben rejlik!

 

Fotók: Kristofer Johnsson 

Forrás: 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2612574387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása