Saját Otthon Projekt

Álomház a Balatonnál

Álomház a Balatonnál

2017. 05. 25. Diamia8

Számomra a Balaton mindig is a szívem csücske marad. Még akkor is, ha már 7 éve meglehetősen távol élek imádott tavamtól. Éppen ezért mindig örömmel tölt el, ha a környékbeli csodás házakról írhatok a blogon.

Ma így Cserszegtomajra látogatunk, amely a Keszthelyi-fennsík délnyugati lábánál helyeszkedik el és fekvésénél fogva remek kilátást biztosít a Balatonra. A  helyi adottságokat figyelembe véve tervezett egy igazi álomházat Brindza Tivadar, a Plan2You építésze

A közel 2000 m2 nagyságú, keleti irányba enyhén lejtős területre kellett jól elkülöníthetően, de mégis kapcsolódva a lakóházat és a családi vállalkozásnak egy külön épületet építeni. 

A lakóterület hosszanti elrendezésű, annak bejáratát az irodai, labor bejáratával szemközt találjuk. Az előszobai részbe egy vendég wc és gardrób került. Maga az előszoba választja ketté közösségi területeket a magánszférától.

Ez utóbbit úgy alakították ki, hogy összesen három hálószoba került az épületbe, az egyik a nyugati tájolású szülői rész, és hozzá kapcsolódik egy külön gardrób helyiség. A másik két szoba részben a fedett átjáró irányába, részben az északi irány felé néz. A három hálószobához egy közös fürdőszoba tartozik.

A konyha az én nagy kedvencem, amibe teljesen beleszerelmesedtem. Hasonló konyhát szeretnék majd a saját otthonomba, ha egyszer végre meglesz "az igazi". Nektek melyik a kedvenc részetek?

A ház egyébként még csak terveken létezik és az év végén fogják elkezdeni az építkezést. Nagyon várom majd a végeredményt!

Brindza Tivadart az alábbi elérhetőségeken érhetitek el:

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8412574399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása