Saját Otthon Projekt

Tudtad, hogy az imádott kertedre is köthetsz biztosítást?

Tudtad, hogy az imádott kertedre is köthetsz biztosítást?

2017. 07. 07. Diamia8

Az utóbbi években minden nyáron megszaporodtak az özönvíz jellegű zivatarok, amelyek olykor-olykor városok utcáit is folyókká varázsolják.

Ráadásul nem ritkán jéggel kombinálva érkeznek és hihetetlen mértékű károkat okoznak nem csak a mezőgazdaságban, hanem hobbikertekben, családi házak kertjeiben vagy az épületek tetőszerkezeteiben, pincéiben is.

Most májusban is volt egy ilyen jellegű zivatar, amin mi is szépen átmentünk autóval és nem picit volt félelmetes, ahogy a rengeteg jég kopogott az autó karosszériáján. Ez volt az a zivatar egyébként, amelyről rengeteg helyen tudósítottak és szörnyülködve nézhettük a fotókat a közösségi oldalakon. 

17039928_13307d64955810cb4e56dad0b43b171f_wm.jpg

Ha azonban saját és féltve gondozott kerttel rendelkezünk, akkor biztosan nem a közösségi oldalakat bújtuk, hanem rohantunk haza munkából, hogy szemügyre vegyük a károkat, amelyeket a vihar okozott. :(

Habár a viharoktól nem véd meg a kertre kötött kiegészítő biztosítás, de legalább az anyagi károkat fedezi. Elsőre talán furának hangzik, hogy dísznövényeinket vagy termesztett növényeinket is biztosíthatjuk, de tutira jól jön majd egy hatalmas jégverés után a biztosítótól érkező pénzbeli segítség, hogy újratelepítsük féltve gondozott kertünket.

Már akár néhány ezer forinttól köthetünk biztosítást kertünkre, ami tartalmazza a kutyaházat, a grillsütőt, a kerti gyerekjátékokat vagy akár az öntözőrendszert is!

1555image_kutyahaz1.png

Gondoljunk csak bele, hogy mennyibe került nekünk anno és hány éven keresztül valósítottuk meg álmaink kertjét, amit egy vihar 5 perc alatt a földdel egyenlővé képes tenni... Ugye, hogy utána minden segítség jól jön, hogy újjá tudjuk varázsolni nyári kedvenc helyünket? 

Balla Béla: Álomkert - indafoto.hu

Az Allianz Online Otthonbiztosítás Allianz Biztosító Online Köthető Lakásbiztosítása minden fent említett roblémára igazi megoldás és a szuper online felület segítségével pikk-pakk megköthető, mert lehetőség van szemle nélküli kötésre is.

A 4 féle választható csomag, 22 féle lakásbiztosítási fedezettel pedig mindenki számára biztosítja a legmegfelelőbb változatokat. 

Ha előzetesen szeretnél kalkulálni és összehasonlítani az Allianz biztosítási árait a jelenlegi biztosítódéval, akkor kattints az Allianz Online Otthonbiztosítási Gyorstarifálóra itt.

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.

_____________________________________________________________________________________________ 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4112647589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása