Saját Otthon Projekt

Mennyi kalóriát éget el a kertészkedés? (Infografika)

Mennyi kalóriát éget el a kertészkedés? (Infografika)

2017. 07. 28. Diamia8

Szeretjük az infografikákat, amelyek tényleg a leghasznosabb és a leginformatívabb módon hívja fel a figyelmet egy-egy témára.

A blogon kevés kerttel kapcsolatos téma van, mert mindketten emeletes házban lakunk. A mi tervünk azonban, hogy egy éven belül kertes házba költözzünk.

Ebből kifolyólag természetesen abszolút boldogan és bizakodóan álltam Molnár Dávid, az Út a kerthez  alapítójának megkeresésére. Reményeim szerint ugyanis addigra sok-sok hasznos információt fogok megismerni a kerttel kapcsolatosan az infografiákai révén és igazi szakértő leszek a témában. :)

Mai témánk pedig igazán érdekes, mert azt mutatja meg, hogy milyen hasznos is a kalóriák égetésben a kertészkedés. Gondoltátok volna, hogy egy 240 kcal-ás hamburger elégetéséhez 45 percet kell gyomlálni?

A magam résézéről a konkluzió pedig, hogy itt a hétvége és bátran lehet kertészkedni, hogy a vasárnapi rántotthús ne okozzon különösebb térfogatnövekedést. Hajrá-hajrá!

infografika.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3612690321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása