Saját Otthon Projekt

Újdonságok otthon témában a Tchibo-tól

Újdonságok otthon témában a Tchibo-tól

2017. 08. 15. Diamia8

Régebben nehezen találtam olyan ágyneműt, ami azt a kényelmet és minőséget hozza, amit szeretnék. Kapható sok-sok helyen divatos kinézetű változat, de mindig csalódtam a minőségben. Nem bizonyultak olyan tartósnak, mint amennyit az áruk alapján elvártam volna.

Tavaly azonban vásároltam a Tchibo-tól egy garnitúrát, de kicsit olyan érzéssel, mintha a fogam húzták volna. Ugyanis egy picivel drágább volt, mint amit én azelőtt hajlandó voltam kiadni egy garnitúráért. 

Azóta eltelt másfél év és a szövet nem bolyhosodott ki, most is ugyanolyan érzés benne aludni, mint a legelején. Összehasonlítva egy másik áruházban 8 hónapja, ugyanannyiért vásárolt ágyneművel a különbség szinte egetverő. 

Éppen ezért azóta vásároltam is egy újabbat és ha Ti is vásárlás előtt álltok, akkor tiszta szívből ajánlom a Tchibo kínálatát. Különösen a mostani ajánlatukban található, menő színű és mintájú változatokat.  

allolampa.jpg

01_bettwaesche_mood_full_m-tp-singleimage.jpg

jpg.jpg

jpg_1.jpg

79509_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

Az ágyneműkön kívül az új asztalka és a már többször felbukkanó állólámpa is kedvenc, de kapható még jó pár apróság is:

75934_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

79659_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

allolampa_1.jpg

jpg_3.jpg

jpg_4.jpg

jpg_5.jpg

jpg_6.jpg

jpg_7.jpg

79797_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

A kínálatot itt tudjátok elérni: tchibo.hu

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7312749826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása