Saját Otthon Projekt

Fiatalos, modern lakás a II. János Pál pápa téren

Fiatalos, modern lakás a II. János Pál pápa téren

2017. 08. 17. Diamia8

Még tavasszal mutattam be a blogon Mariannak, a Home2be tervezőjének másik lakását a blogon és most ismét Tőle ismerkedhettek meg egy igazán fiatalos és modern lakással, amely a 8. kerületben található.

Mariann aztán tényleg szereti a kihívásokat és még 2016-ban úgy gondolta, hogy a 8. kerület márpedig igenis lehet jó befektetés. Hiszen II. János Pál Pápa téren a városgazdák igazán kellemes parkot hoztak létre a óriási zöldterület megújításával.

Itt bukkant rá erre lakásra, melynek  minden ablaka szinte kivétel nélkül a parkra nézett. A kétkedők azt gondolták, hogy ebben a kerületben soha sem fogja a lakást értékesíteni. Erre azonban az élet rácáfolt, mert a lakás 3 hét alatt megérkezett az új tulajdonosa, aki hosszútávú kiadás céljából vásárolta meg csodásan újjávarázsolt otthont.

Ráadásul ez volt az első olyan projektje, ahol már megjelenik a skandináv stílus és hihetetlenül élvezte a kialakítás minden percét. A családjában is akkora népszerűségnek örvendett az elkészült otthon, hogy gyermekeit alig tudta lebeszélni az átköltözésről. :) Nem hiába! Hiszen nem minden hálószobában van egy óriás hinta! 

ml-3.jpg
A legizgalmasabb és legkülönlegesebb szerintem az épített tusoló, amely Mariann kedvence is egyben. Ezen kívül a pajtaajtót szerelném le azonnal, amikor senki sem látja. Ráadásul pont menta színű! :-)  

ml-43.jpg

ml-44.jpg

ml-17.jpg

ml-12.jpg
ml-5.jpg
ml-37.jpg
ml-8.jpg

ml-32.jpg

ml-4.jpg

ml-20.jpg

ml-19.jpg

ml-14.jpg

ml-9.jpg

ml-47.jpg

ml-46.jpg

ml-31.jpg

ml-25.jpg

ml-2.jpg

ml-48.jpg

ml-49.jpg

ml-28.jpg

ml-30.jpg

ml-26.jpg

ml-6.jpg

ml-7.jpg

alaprajz_2.jpg
Mariannt az alábbi elérhetőségeken tudjátok elérni:

 Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5012747082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása