Saját Otthon Projekt

Az a bizonyos neon kábel

Az a bizonyos neon kábel

2017. 09. 12. Diamia8

Néha igazán jó picit megbolondítani a dolgokat és a szokásunktól teljesen eltérő és magunkhoz képest meghökkentő színeket használni. 

Persze azért az esetemben nem kell valamilyen különleges dologra gondolni, hanem egyszerűen csak egy neon narancssárga színben pompázó, almazöld árnyalatú Dimilight Design-os betonlámpára. Igazi fókuszpontja lett a dolgozószobának, hiszen minden más fehér és minimál. 

Közben pedig már azon agyalok, hogy mégis jobb lenne a gyerekszobában... Olyan nehéz a döntés! Szerintetek maradjon vagy menjen a Hédihez?

azabiztonyosneonkabel1.jpg

azabiztonyosneonkabel.jpg

azabiztonyosneonkabel2.jpg

azabiztonyosneonkabel3.jpg

azabiztonyosneonkabel4.jpg

azabiztonyosneonkabel5.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3812820114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása