Saját Otthon Projekt

Az IKEA-val karöltve várom én is az őszt

Az IKEA-val karöltve várom én is az őszt

2017. 09. 13. Schulz Veronika

Nincs olyan alkalom, amikor ne találnék valamit az IKEA termékei között. Mint tudjátok, nemrég Klaudiával az új katalógus bemutatóján jártunk az Örs vezér téri IKEA-ban, ahol megkaptuk soron következő katalógus nyomtatott verzióját. Izgatottan vártuk már, hogy elérkezzen az időpont, egymásnak írogattuk egyfolytában, ki mennyire várja már. Ugyanezt játszottuk a soroksári áruház megnyitója előtt, azt hiszem, bátran kijelenthetem, függők vagyunk. :D

Mikor hazaérkeztem a sajtótájékoztatóról,lehuppantam a kis babzsákomra és el is kezdtem felfedezni, mi minden újdonsággal készültek. Hol máshol kezdhettem volna a nézelődést, mint a konyha részlegen, ezután következett az étkező. :) 

Ma bepillantást nyerhettek az én kedvenceimbe, mely termékek lopták be magukat azonnal a kis szívembe. :)

Akárhányszor betévedek valamelyik áruházba, az utam első körben a piactérre szokott vezetni. Sok időt szoktam eltölteni  a konyhai apróságok között, nem csak azért, mert mindig akad valami, amire "óriási szükségem van", hanem azért is, mert a fotózáshoz a kiegészítőket folyamatosan újítani kell. Egy idő után például unalmas lenne, ha mindig ugyanazokat a tányérokat használnám. Ki is szemeltem már a következő áldozataimat, az Avsiktlig család termékeit. Szerintem nagyon vidámra sikerültek:

a4ecb3ed7a9fa6378314e6f40096b00c--ikea.jpg

Ezeket a tányérokat egyszerűen, imádom:

avsiktlig-tanyer_0482453_pe620171_s4.JPG

Ha már a vidámságnál tartunk, butaság lenne szó nélkül elmenni a Sprudla termékcsalád vicces partikellékei mellett. Aki ismer személyesen, pontosan tudja, hogy imádom az olyan kiegészítőket, melyeken mesefigura, vagy ákombákom, vagy hasonló felnőttes minták találhatók. Igen, én örök gyerek maradok. :D

ikea-diy-mit-sprudla-by-decorize-25.JPG

Mikor először megláttam a Storhet poharakat, lelki szemeim előtt nem pezsgőt láttam bennük. Bármennyire meglepő, én inkább egy isteni, krémes desszertet képzeltem magam elé:

storhet-champagne-coupe_0579270_ph144743_s4.JPG

Azt tudtátok, hogy az élénk színek fokozzák az étvágyat? Bizony, így van. Pontosan emiatt imádom például a Stockholm kollekciót, egyszerűen tökéletesen eltalálták a színét. Egyrészt megnyugtat, a vízre emlékeztet, másrészt, azonnal felkelti az ember érdeklődését, én pedig pontosan ezt a kettősséget szeretem benne:

ikea_stockholm_2017_serveringsfat_ph141819-1024x683.jpg

Az ételfotózásnál rendkívül sokat tud dobni a képen, ha a megfelelő kiegészítőt választjuk. Ez a Sockersöt tányéralátét azonnal elvonja a figyelmünket a sima, egyszerű, fehér tányérról:

sockersot-place-mat-leaves_0498167_pe629482_s5.jpg

Ugyanez vonatkozik a szalvétákra is, ezeket a kiegészítőket kifejezetten szeretem variálgatni. A Tillställning szalvéták és szalvétatartók azonnal a kedvenceim lettek. Számomra ez az összeállítás, ebben a formában, nem tudom máshogy jellemezni, egyszerűen: csalogató!

ikea-servetter-tillstallning_ph144418_520x300.jpg

Végül,de nem utolsó sorban, pontosan a különleges formája miatt szinte azonnal felkeltette az érdeklődésemet a Kryddsmak család két darabos fűszerőrlő szettje. Érthető okokból, ugye? 

kryddsmak-spice-mill-white_0520148_pe642032_s4.JPG

Határozottan ki merem jelenteni:
Ha a későbbiekben bármilyen hasonlóságot véltek felfedezni ezek között a termékek között az általam fotózottakkal, az NEM a véletlen műve lesz. :) 

Imádom a mostani kollekciót és pontosan emiatt várom már a következőt. (Mert tisztában vagyok vele, hogy az még jobb lesz!) 

Ha még nem tettétek volna meg, lapozzátok fel akár az online katalógust, nem fogjátok megbánni! :)

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr712808148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása