Saját Otthon Projekt

Merészen bohém kislakás Krakkóban

Merészen bohém kislakás Krakkóban

2017. 11. 30. Diamia8

A közhiedelemmel ellentétben szeretem a színeket, de mindig másikat. Éppen ezért nehéz elképzelnem, hogy beszerzek egy olyan színes kanapét, ami akkor szerelem, mert ismerve magamat nem tartana sokáig a rajongás. Fél év leforgása után tutira átcsapna utálatba.

Pedig mai lakásbemutatónk nappalijában egy irigylésre méltó, kék színben pompázó, bársonykanapé van a nappali fókuszpontjában. Azonban a 48 négyzetméteres, Krakkóban található szuper kislakásnak nem ez az egyetlen különlegessége. 

Tökéletesen összeválogatott képekből áll a nappali galériafala, amely alatt megbújik a könyvespolc. Itt aztán élmény olvasgatni egy-egy hosszú nap után. 

A hálószobába vezető üvegajtó a másik kedvenc pontom a lakásban és titokban vágyok én is valami hasonlóra.  A legfontosabb azonban, hogy igazi otthonnak látszik, ahova örömmel járnak haza tulajdonosai. Nem lélek nélküli tucatlakás. Rátok is ilyen hatással van? 

zc9gfxfrawed7tz4d.jpg

6bwqmbubvruscgxpa.jpg

csq4degbqel5hxx5r-1500x680.jpg

6hjmz8zticstjmyku.jpg

aaaaaq.jpg

sfnjytqjftkriexwd.jpg

ppehkg2y7t7pyftig.jpg

9njm7ktwwtophfcm4.jpg

mgqenpdjt242usk59.jpg

ntsf6ctpjyawyndxy.jpg

pazptwhhkbs2ktpnw.jpg

exqay5zrnb3lsn8uq.jpg

 A képek forrásait itt találjátok: allspicedesign.com

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9813310907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása