Saját Otthon Projekt

A karácsonyfán az üveg az igazi!

A karácsonyfán az üveg az igazi!

2017. 12. 08. Diamia8

Már vagy 20 éve a karácsonyfadíszek piacát a műanyag díszek uralják. Vitathatatlan, hogy árukkal versenyezni nem igazán lehet és anno amikor fiatalon az első saját díszeimet megvettem a karácsonyfára, még azokat is drágának találtam és nagy becsben tartottam őket.

Azóta kitágult a világ és akár minden évben más színű lehet a fánk fillérekért. Ez a szemlélet azonban nem tűnt követendőnek és így évekkel ezelőtt, amikor a "mi kis családunk díszeit" kezdtem beszerezni, akkor újra felfedeztem az üvegdíszek szépségét.

Valahogy visszahozták a régi gyerekkori karácsonyaim emlékeit, a kedvenc üvegfiguráimat és nem utolsó sorban valahogy sokkal szebben csillognak a fán. 

Évek óta a Butlersből szerzem be az üvegdíszeket, mert óriási kínálattal rendelkeznek. Az alapgömböket még 2013-ban vettem és egy évre rá más színben a következő adagot. Azóta pedig minden évben valamilyen figurát veszek a fára, mert azok határozzák meg igazán a fa egyediségét. Ezekkel az apró vásárlásokkal pedig nem amortizálom le a családi költségvetést. 

Idén is a figurákra fogok hajtani, mert olyan szuperek vannak az üzletben, hogy igazából választani nehéz. Mit szólnál egy tukánhoz vagy egy kaktuszhoz? Vagy a kedvenc kávédhoz vagy egy fánkhoz? Szerintem kihagyhatatlanok! 
kugeln-figuren.jpg

befunky_collage_1.jpg

pinguin-baer-kugeln.jpg

Ha még az alapdíszek megvásárlásánál tartasz, akkor sem kell elkeseredni, mert csodásabbnál, csodásabbnál változatokat lehet megvásárolni. Érdemes a semleges színű alapokra építeni, mert azokhoz szinte minden menni fog és nem kell totálisan lecserélni a díszeket, ha egy picit másra vágyok.

Erre az idei Pasztell karácsony kollekció darabjai kiválóan alkalmasak. Ne féljünk keverni a különféle pasztell árnyalatokat, mert tökéletesen passzolnak egymással és izgalmas egységet fognak alkotni a fán!

bun00191-2.jpg

bun00193-2.jpg

bun00293.jpg

tape-2.jpg

bun00294.jpg

skandi_kugeln.jpg

bun00297.jpg

bun00324.jpg

Ha pedig megnézzük együtt a díszeket egy felöltöztetett fán, akkor látjuk igazán a végeredményt. Ugye, hogy milyen jók együtt?

skandi-weihnachtsbaum.jpg

weihnachtsbaeume-2.jpg

Ha nem rajongunk a pasztell színekért, akkor forduljunk bátran az arany-fehér pároshoz, amely egyszerre klasszikus és modern. Így az ünnepi csillogásban tutira nem lesz hiány! 

kugeln_einpacken_1.jpg

weihnachtsbaeume.jpg

 A végére hagytam a klasszikus karácsonyi dekoráció tökéletes mintapéldányait. Ha ez a kedvenced, akkor biztosan találsz itt különlegességeket. 

Nekem az idén a fehér-arany csíkosak a kedvenceim és erősen gondolkodom, hogy ezekből is kerüljön a bevásárlókosaramba! :)weihnachtskugeln-2_1.jpg

 

chalet-kugeln_1.jpg

bun00307-1.jpg

 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6913429783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása