Saját Otthon Projekt

Minimalista karácsonyi dekor aranyban

Minimalista karácsonyi dekor aranyban

2017. 12. 12. Diamia8

Az idén nálam az arany volt minden tekintetben a befutó és ez a karácsonyi dekorációban is nyomot hagyott. Nem kell ám megijedni és csilli-villi aranyáradatban úszó lakást vizionálni, mert erről szó sincs! Csak olyan visszafogott módon úszunk benne. :)

A dohányzóasztalra például egy szimpla fenyőkoszorú került a DIY aranytálcámra és azokra pedig aranyra fújt hópelyhek. A közepére pedig egy mécsestartó került, amely szintén kapott egy faceliftet a PintyPlus aranyspray jóvoltából.

Igazán minimalista és elegáns lett a végeredmény, ami majd a karácsonyi ünnepi vacsora dekorációjaként fog legvégül beteljesedni.

minimalista_karacsonyi_dekor1.jpg

minimalista_karacsonyi_dekor5.jpg

minimalista_karacsonyi_dekor3.jpg

minimalista_karacsonyi_dekor4.jpg

Hozzávalók:

minimalista_karacsonyi_dekor6.jpg

Elkészítése:

1. Fém tárgyak esetében én mindig használok alapozót, mert sokkal szebben tapad majd a festék. Egyszer elkövettem a hibát, hogy meg akartam spórolni az időt, de a végén le kellett törölnöm a festéket és újrakezdeni az egész műveletet. Így inkább érdemesebb tanulni a hibámból! ;-)

2. Ha megszáradt a mécsestartó, akkor a hópelyhekkel együtt mehet is az aranyfesték két rétegben.

3. A hópelyheket a koszorúra helyeztem csak úgy lazán, a tűlevelek biztosan tartják. A koszorú közepébe pedig a mécsestartót raktam és tádám, kész is vagyunk! Ugye, hogy pofonegyszerű??

minimalista_karacsonyi_dekor7.jpg

minimalista_karacsonyi_dekor2.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1913312077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása