Saját Otthon Projekt

Gyárépületből kialakított 61 nm-es lakás Budapesten

Gyárépületből kialakított 61 nm-es lakás Budapesten

2017. 12. 21. Diamia8

Budapesten is rengeteg olyan otthont találni, amelyet eredetileg nem lakófunkcióval rendelkező épületből alakítottak ki. 

Ilyen mai 61 négyzetméteres otthonunk is, amely Lágymányoson, egy gyárépületből kialakított társasházban található. Eredetileg az alaprajz nagyon szétszabdalt volt, mert volt itt előszoba, apró fürdő, egy nagyobb szoba, egy szűk félszoba, mini kamra és szűk konyha is.

Azonban tulajdonosa, Zoltán szeretett volna egy olyan lakást varázsolni belőle, amelyben úgy tud sétálni, hogy nem ütközik bele állandóan valamilyen bútorba és nem kell tologatni őket, ha a különböző funkciókat használni szeretné. 

Terve megvalósításához legelőször is megszabadult a felesleges falaktól és újratervezte a belső elrendezést. Ekkor 2008-at írtunk és a célja egy loft jellegű lakás volt, ahol a bauhaus és a minimalista stílus keveredik. Ez időtájt szeretett bele a mid-century modern dizájnba is, amit szeretett volna a bútorzatban is megjeleníteni.

2015-ben a hálószobát jobban el szerette volna szeparálni, így egy kisebb felújítás keretében került leválasztásra és mivel eddigre már eltávolodott a minimalizmustól, a lakás kapott néhány új bútort. További újdonságként megjelent a szürke és a fekete szín is.

Ma már csak egy dolgot csinálna másképpen és az a fürdőszoba mérete. Sokkal kisebbre tervezné, hogy a hálószobába még egy gardróbszekrényt el tudjon benne kényelmesen helyezni.  Nektek hogy tetszik?

b--7.jpg

b--10.jpg

b--5.jpg

b--2.jpg

b--8.jpg

b--3.jpg

b--4.jpg

b-1.jpg

b--13.jpg

b--14.jpg

b--12.jpg

b--11.jpg

b-1-2.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6913427505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.23. 11:08:03

10 misit megér(ne)

Warlimont 2018.02.09. 14:52:39

Összessegeben teljesen jo, sok reszlete kifejezetten tetszik, kulönösen a haloszoba, de a konyha is ötletes. Ami egyedul kevesbe jön be ebböl, az a szamomra tul sötet es komor furdöszoba.
süti beállítások módosítása