Saját Otthon Projekt

Idei karácsonyunk

Idei karácsonyunk

2017. 12. 24. Diamia8

Az idén valahogy nehezen jött a karácsonyi hangulat és a december eleji fellendülést teljes érdektelenség váltotta fel napokkal az ünnep előtt. Ilyen velem még sohasem volt... 

Persze mindent csináltam a szokott módon, de hiányzott belőle a megszokott örömteli várakozás és lelkesedés. Azt hiszem túlságosan is elfáradtam az év végére a munkám miatt és nem maradt felesleges tartalékom az ünnepre.

karacsony_2017_02.jpg

Az energiatakarékos készülődés a fán nem nagyon látszott, mert már sok szép díszünk van és idén csak pár figurással és pár kisebb üveggömbbel gyarapodott a készlet.

A csúcsdísz problémát is azt hittem megoldottam, mert beszereztem egy House Doctor csúcsdíszt, de valahogy ez a műfenyő úgy lett kialakítva, hogy az az ága szinte a leggyengébb és semmit sem bír el. Jövőre muszáj lesz valami más megoldást találnom... Idén kapott egy szívet.

karacsony_2017_094.jpg

karacsony_2017_07.jpg

karacsony_2017_06.jpg

karacsony_2017_091.jpg

karacsony_2017_092.jpg

karacsony_2017_093.jpg

karacsony_2017_08.jpg

karacsony_2017_09.jpg

karacsony_2017_05.jpg

A terítés azonban idén nem lett túlgondolva, mert még a karácsonyi hangulatú szalvétát is elfelejtettem. Még szerencse, hogy hosszas keresgélés után találtam otthon olyan, amit nem Halloween-es vagy virágos! :)

Természetesen már hagyomány az aranyszarvasos terítő, amihez most a szintén arany, Butlers-es evőeszközeink és H&M-es szalvétagyűrűink csatlakoztak. Az aranyhoz szerintem nagyon jó kiegészítő a szürke, így maradt a csipkemintás tányéralátét. 

karacsony_2017_00.jpg

karacsony_2017_04.jpg

karacsony_2017_03.jpg

karacsony_2017_01.jpg

Remélem, hogy Nektek is meghitten és boldogan telik a karácsony! Zokni cica nálunk nehezen viselte lelkileg a felfordulást, de jelentem túlélte. Egyenlőre még a karácsonyfa is! :-) 

Továbbítom szívből jövő üdvözletét Nektek is:

zokni.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7113521623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása