Saját Otthon Projekt

Bővítsd ki a konyhád, online!

Bővítsd ki a konyhád, online!

2018. 02. 07. Schulz Veronika

Az internet világában, mely napról-napra fejlődik, szinte már minden körülötte forog, folyamatosan új dolgokkal találjuk szembe magunkat. Az online vásárlás egyre jobban elterjed, eleinte számtalan webshop kínálatából válogathattunk, az üzletek képviselői, tulajdonosai észrevették illetve felismerték, ha tartani akarják a lépést, nincs mese: Fel kell zárkózni, folyamatosan figyelni kell a trendeket, különben bezárhatják a boltot. 

Kezdetekben bevallom, eléggé tartottam az online vásárlástól, ha valami netán megtetszett, máris lebeszéltem magam azzal, hogy biztosan nem lesz jó a méret, nem olyan lesz a minősége, mint ahogy én azt elképzelem, megszerzik a bankkártya adataimat, stb, stb. (Minden olyan para felmerült bennem, ami alapvetően mindenkiben, ha valami újdonsággal találja szembe magát.

Íme 5 trükk, ha eszköz híján vagy a konyhában!

Az áttörést végül Diának köszönhetem, ő ugyanis már évek óta a netes vásárlás híve, egyébként így utólag végiggondolva, soha nem hallottam tőle bármilyen kirívó esetet, ami az én (akkori) elgondolásomat támasztaná alá.

Később, a webshopok sikerein felbuzdulva megjelentek a piacon a különböző alkalmazások, melyek szintén "vásárlásra való ösztönzésre" hivatottak. Engem pedig *kár tagadni- beszippantottak. Mostanra odáig fajult ez a dolog, hogy pl. a konyhai kiegészítőim zömét ezekről a helyekről szerzem be, de feltétlenül szükség van valakire, aki azt mondja, hogy: "Állj, elég!" Van, hogy elszalad velem a ló.

copper-decor-ideas-the36thavenue_com-.jpg

Arra gondoltam, hogy Veletek is megosztok pár helyet, ahol egyszerűen beszerezhetünk bármilyen kiegészítőt, csak a megfelelő applikációt kell letölteni hozzá.

Továbbá számomra az is fontos szempont, hogy ezen applikációk használatával nagyon sok pénzt spórolhatunk. A kiszemelt termékeket megpróbálhatjuk akár itthon is beszerezni, de jusson eszetekbe, hogy rengeteg üzlet ugyanezen oldalakról rendeli meg a termékeit, hogy utána jóval drágábban eladja. Én inkább türelmesen kivárom azt a pár hetet, míg megérkezik. :)

Ha a megérzésem nem csal, az Ebay illetve az Aliexpress nagyjából mindenki számára ismerős. Én is itt kezdtem a pályafutásomat, mert a legtöbben ezeket használják és ismertségükből kifolyólag megbízhatóbbnak éreztem innen rendelni.
A legabszurdabb ötleteinkre is találhatunk megoldást, ezeken az oldalakon minden van, talán még akasztott ember is. 

1024108_kitchen_nyrefresh_spiralizer_short-tile.jpg

A következő, amit érdemes megemlíteni, az az Amazon. Ahogy a többi oldalon, itt is kategória szerint kereshetünk, biztosítva, hogy a szükséges termékek között tudjunk barangolni.

kitchenorgverticaltile_cb491768003.jpg

A Snapdeal oldallal most kezdek még csak ismerkedni, de attól tartok, záros határidőn belül túlságosan közeli kapcsolatba kerülünk egymással. Ez azonban nem kínai, hanem indiai oldal, már emiatt is furdalja az oldalamat a kíváncsiság, vajon mennyiben térhet el az előzőleg említett oldalaktól? Amint megtudom, Veletek is azonnal meg fogom osztani. 

snapdeal-kitchen-appliances-sale-kitchen-appliances.jpg

A Zazzle oldalra véletlenül akadtam rá, barangolásaim közepette, különlegessége, hogy kézműves gyártók termékeinek tömkelegével találkozhatunk,  egy teljesen átlátható, rendezett oldalon válogathatunk. Családi vállalkozásként indult annak idején, amely mára egy igazi branddé alakult.

new-design-creative-diy-wall-stickers-kitchen-decal-home-decor-restaurant-decoration-3d-wallpaper-wall-art_jpg_640x640.jpg

Végére hagytam azt az alkalmazást, amit az elmúlt pár hónapban rendszeresen használok, többször vásároltam már innen, eddig minden termék hibátlanul megérkezett, ráadásul mindegyik jóval korábban érkezett meg a beígért határidőhöz képest. Ez nem más, mint a Wish alkalmazás, rengeteg termékért csak szállítási költséget kell fizetni. Előre szólok, óvatosan, függőséget okoz!

kitchentoolsguide1.jpg

Én nagyon szeretem ezeket az oldalakat, bátran szoktam válogatni a termékek között, hiszen eddig csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni. Érdemes bizonyos dolgokat interneten beszerezni, mivel kényelmesebb és számos esetben sokkal olcsóbban szerezhetjük meg a kiszemelt termékeket.

Ti szoktatok külföldről rendelni? Ha igen, honnan? Kíváncsi vagyok más oldalakra is, pedig most már tényleg le kellene állítanom magam, amíg nem történik valami katasztrófa. :D

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok!

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8513637722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása