Saját Otthon Projekt

Hello Rosie Home Decor nyereményjáték

Hello Rosie Home Decor nyereményjáték

2018. 02. 17. Diamia8

Nincs is jobb, mint a tél közepén feldobni otthonod valami menő újdonsággal, vagy meglepni csemetédet egy ötletes dekorációval.

Nyereményjátékot indítunk a Hello Rosie Home Decor-ral közösen. A Hello Rosie egyedi faliképeket, bútor- és játékmatricákat tervez gyerekeknek és felnőtteknek. Most 4 különböző gyerekszoba dekor közül tudtok választani – egy szuperhősös falikép – egy uniszex falikép sorozat – egy kislányos – és egy kisfiús LACK asztalmatrica.

Neked melyik a kedvenced? Melyiket szeretnéd megnyerni?

hello_rosie_nyeremeny.jpg

Játékszabályaink mostani alkalommal sem túl bonyolultak:

  • A nyereményjáték szombattól szombatig tart, tehát a sorsolás 2018.02.24-én este 8 óra után lesz.
  • A Facebook oldalunkon fogjuk bejelenteni a szerencsés nyertest.
  • A játékban való részvételért mindenképpen követni kell a Saját Otthon Projekt és a Hello Rosie Home Decor Facebook oldalát. 
  • Ezen kívül a nyereményjátékról szóló bejegyzésünkhez a Facebook oldalunkon beírja, hogy a 4 közül melyiket szeretné megnyerni. Segítek is egy picit, hogy rögtön megtaláljátok a bejegyzést:

Ha meghívod barátodat vagy családtagjait, vagy ha megosztod, hálásak leszünk, de nem feltétele a nyereménynek. Játsszatok ezúttal is velünk! ;-)  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4813656584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása