Saját Otthon Projekt

Stílusos konyhai eszközök, minőséggel ötvözve - avagy az én Russel Hobbs kedvenceim

Stílusos konyhai eszközök, minőséggel ötvözve - avagy az én Russel Hobbs kedvenceim

2018. 02. 23. Schulz Veronika

Létezik egy Vállalat, amely ma az Egyesült Királyságban piacvezetőként van jelen, mindemellett Európában is kezd egyre nagyobb népszerűségnek örvendeni. 1952-ben alapította meg a vállalatot Bill Russel és Peter Hobbs, teret adva a konyhai termékek forradalmának, megkönnyítve ezáltal a mindennapokat. Szerintem már pontosan tudjátok, hogy a Russel Hobbs márkáról van szó, - nálam több, általuk piacra dobott termék megtalálható. 
Az itt megvásárolt termékek minőségéről csupa pozitívumot tudok mondani, illetve az eddigi tapasztalatom az, hogy időtállóbb termékekkel örvendeztetnek meg minket, mint általában versenytársaik. Tudom, most sokaknak az jut egyből az eszébe, hogy nem feltétlenül a legolcsóbb kategóriába sorolható, de mint sok mással, ezzel is úgy vagyok, hogy inkább megveszek valamit drágábban, főleg, hogy tisztában vagyok a minőséggel, mint, hogy egy gagyi kínai ócskaságot vegyek, amiből kéthavonta újat kell venni. Észre sem vesszük, rövid időn belül pontosan ugyanannyiba kerül a 10. silány minőségű termék, mint, ha egyszer megvettük volna a minőségit. Szerintem ez sokkal jobban kifizetődő.

Fogalmam sincs, hogy eddig miért nem jutott eszembe, hogy Nektek is megmutassam a kedvenceimet az általuk kínált termékek közül, de most gyorsan pótolom eme hiányosságomat. Nagyon kedvelem a termékek kivitelezését, formaisága közel áll az ízlésemhez, a színes eszközöket például egyenesen imádom:

Ha szeretnénk megőrizni az ételeink ásványi anyag és vitamintartalmát, érdemes beszereznünk egy párolóedényt, ez például méretének köszönhetően 3 féle étel párolására is alkalmas:
218-894.jpgHa tehetem, inkább előnyben részesítem a lassú főzést, jobban összeérnek az ízek, a hús puhább, omlósabb lesz. Ez a lassú főzőedény most például nálam Nr.1, odavagyok a matt dolgokért, az első pillanatban beleestem. Hát, nem gyönyörű? :) 
russell-hobbs-24180-56-kretatabla-festekes-lassu.jpgMindenki szereti a paninit. Ami teljesen érthető, hiszen könnyen elkészíthető és változatosan tálalható. Ráadásul nekem az a tapasztalatom, ha készen vásároljuk, minimum 3-szoros árat fizethetünk érte, mint, amennyibe valójában kerül. Ezért érdemes lehet otthonra beszerezni egy Panini sütőt, pár alkalom és vissza is hozza az árát. Ha nem kívánjuk a melegszendvicset, akkor használhatjuk akár 180 fokban kinyitható grillsütőként is:
139622766_russell-hobbs-17888-56-cook-home-3in1-khkgr026.jpgSok embertől hallom, mikor valahogy szóba kerül az olajsütő, hogy nem használnak, mert sok olaj kell bele, ezáltal nem gazdaságos, nem lehet szétszedni, így lehetetlen rendesen elmosogatni, ráadásul az egész lakásban olajszag terjeng. Pedig ha akad egy a háztartásban, akkor nagyon hasznos masina tud lenni. 
Ezekre a problémákra kitűnő megoldást nyújt ez az olajsütő edény,  melyben az ételek elkészítése minimális zsiradékon elkészíthető, ezáltal egészségesebb ételeket szolgálhatunk fel és csodás hír, hogy mosogatógépben mosható. Nem mellesleg, szerintem a disegn-ja is jópofára sikeredett:
purifry-olajsuto.jpgNagyon régi vágyam egy igazi, minőségi tálas mixer, pont, amilyen ez a szépség. Ki tudja, talán hamarosan boldog tulajdonosa leszek egynek. Előbb-utóbb, biztosan! ;)
409385188_russell-hobbs-23480-56-desire.jpgAnnó Móni barátnőméknél próbáltam ki először a hosszú szeletes kenyérpirítót, de azonnal megszerettem. Sokkal gyorsabban elkészíthetjük a pirítósunkat, hiszen kétszer annyi fér bele, mint egy átlagos gépbe:
461163917_russell-hobbs-23251-56-luna-moonlight.jpgSzemernyi kétségem sincs afelől, hogy ez a késkészlet kiváló minőségnek örvend. Szerintem ezt ránézésre látni lehet, én pedig imádom!
pr_2017_9_20_9_51_48_382_00.jpgMiért szerezzünk be otthonra pattogatott kukorica készítő gépet? Szerintem ezt meg sem kell indokolni. ;)
popcorn-maker-fiesta-24630-56.jpgNem győzöm hangsúlyozni, hogy odavagyok ezekért a szépségekért, mert minőségben és kinézetben is tökéletesen megfelelnek az elvárásaimnak. Joggal mondhatjátok, hogy messziről jött ember, azt mond, amit akar és igazatok is lesz. Így azt mondom, ha nem hiszitek, nyugodtan járjatok utána. ;)

A képek forrásait szokás szerint rájuk pöttyintve találjátok.
Forrás:
https://hu.russellhobbs.com/


https://www.rhshop.hu/

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7013692926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása