Saját Otthon Projekt

Szuper gyorsan elkészíthető, minimalista virágállvány

Szuper gyorsan elkészíthető, minimalista virágállvány

2018. 02. 26. Diamia8

Ha van egy kis szabadidőm, akkor szívesen szöszmötölök otthon. Ilyenkor előveszem a Pinterest-en összegyűjtött ötleteim és inspiráció gyanánt nézegetem a képeket.

Gyakran csak az alapötletet tartom meg és teljesen mást készítek, de most nem ez történt. Hiszen ez a virágtartó olyan egyszerű, költséghatékony és minimalista egyszerre, hogy kár lenne belerondítani!

A faanyagon kívül pedig tényleg volt otthon minden, így az egész projekt 500 Ft-omba került. Ennyiért aztán tényleg megérte!

diy_viragtarto_fotor.jpg

diy_viragtarto_1.jpg

diy_viragtarto_4.jpg

diy_viragtarto_8.jpg

diy_viragtarto_2.jpg

diy_viragtarto_3.jpg

Hozzávalók:

  • 2 darab 1X1 cm-es léc
  • Fűrész
  • Csiszolópapír
  • Ragasztópisztoly

diy_viragtarto_5.jpg

Elkészítése:

1. Vágjunk 4 db hosszabb és 8 db kisebb lécet.

diy_viragtarto_6.jpg

2. Csiszolgassuk meg szépen, hogy sima legyen.

3. Először a 8 darab kisebb lécből készítsünk két darab négyzetet.

diy_viragtarto_7.jpg

4. Majd a hosszabb léceket ragasszuk először az egyik négyzetre és utána a tetejét is ragasszuk rá. Aztán kész is vagyunk! Ugye, hogy pofonegyszerű?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9813652870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása